randolf napsal:
Chlapi, chlapi.. bohuzel jsem se nemohl zucastnit, ale byl jsem v Beskydech (zelenym) autem a dnes jsem se projizdel kolem... mezi Frydlantem, Becvama az pak pres hostynske vrchy k Brnu.
Cestou jsem pozdravil cca 10 "cenduraku (jo, hlavne BMW )" ... a jen jeden mi pozdrav oplatil...
Ostuda
Zelená auta nikdo nezdraví to nevíš ?!?
CENDURO !!!
EDIT 2: tak se mi to podařilo, ale řešení na tomto fóru je... no... ehm... prostě ne úplně dobře zpracované...
Opravdu povedená akce pocasí super vyjižďka taky neměla chybu.
A po tomhle mini brodu věřte nebo ne ale v botech ani kapka vody
www.marselus.com
Výroba motodoplňků
Bohužel sem se téhle akce nezůčastnil a ani akce na Detvě nevyjde ze zdravotních důvodu.Ale doufám že se vše v lepší obrátí a proto bych se chtěl zeptat pokud bych se vydal na Doroťanku solo je tam problém s tím zákazem a nebo jste měli nějakou vyjímku po dobou srazu.
3X> já si teda nevšiml zákazu ani s jedné strany... ale o tom z české strany jsem slyšel z více stran, takže tam asi fakt bude... Ale pro hosty Doroťanky je to jak psal Daliss...
Upravil Tarabys dne 27-04-2011 21:34
---------------------------------- "to je ON, mého srdce Strom..."
Můj web? Tady > www.tarabys.blogs...
Z české samozřejmě je a to jak od hlavní silnice , tak od Bílého Kříže
Ze SR o značce nevím
Leda, že bychom už brali ze zákona jako zákaz vjezdu na lesní cestu ...
hlavně to "nebo" ...
I tak to bude letos organizačně složitější, bude se pro přihlášené účastníky vyřizovat vjezd do zákazu
A celkově nachystat 2 trasy je časově hrozně náročné, najedeš kolem 1000 km + udělat itíky ...