...snad jsem na nikoho nezapomenul - pokud ano, pošlete mi PM-ku, nebo napište na ...kdo přihlašovali víc lidí, itinerář jim přepošlete
...tímto děkuji testovacím jezdcům (Magoss v pondělí a Flash včera) za kontrolu itíku a trati ...díky nim, jsme zjistili, že na jednom z úseků trasy začali makat polští silničáři, takže jsme včera do noci seděli s PetremAT nad mapami a vymýšleli úpravy - myslím, že jsem to zvládli a objížďka bude příjemným zpestřením
ahoj všicí , prosím nemůžete někdo jet za mne a využít v sobotu postel , večeři + nedělní snídani - jet s kamarádem Ládínkem z okolí Prahy v sobotu a nebo dva lidi co tohoto využijí protože nechce jet sám ?
Bohužel nemohu dorazit , jedu narychlo na dovolenou což se domlouvalo výhledově déle ale konstelace lidí a volna se naskytla náhle následující týden s oběma víkendy .
cizak napsal:
ahoj všicí , prosím nemůžete někdo jet za mne a využít v sobotu postel , večeři + nedělní snídani - jet s kamarádem Ládínkem z okolí Prahy v sobotu a nebo dva lidi co tohoto využijí protože nechce jet sám ?
Bohužel nemohu dorazit , jedu narychlo na dovolenou což se domlouvalo výhledově déle ale konstelace lidí a volna se naskytla náhle následující týden s oběma víkendy .
.
Jedu v sobotu ráno. Cca v 06:30. Ať se mi ozve. Nebo pm.
newman
...sehnal jsem velký párty stan (5 x 10 m), kde budeme promítat, případně jako místo k posezení, pokud bychom se nevešli do hospůdky
...je to potvora velká - těžká (musím si na to půjčit vozík) - podle videa (stavba podobného stanu) je sestavení brnkačka [youtube]MpLz1R2gXbA[/youtube]
...ALE, nemohu ženě ukázat, že jsem šikovný, když doma, už téměř čtvrt století, úspěšně hraji nešiku, který zvládne max. vyměnit žárovku
...uvítal bych proto pomoc se stavbou - na místě budeme mezi druhou a třetí, tak kdyby se našlo pár šikovných lidí, co přijedou okolo třetí hodiny a se stavbou mi pomohou, budu rád
( mimo hřejivého pocitu z dobrého skutku pomoci kamarádům, by motivací mohl být první sud piva zdarma, věnovaný Bamboo campem, který můžeme načnout )
( mimo hřejivého pocitu z dobrého skutku pomoci kamarádům, by motivací mohl být první sud piva zdarma, věnovaný Bamboo campem, který můžeme načnout )[/quote
takže sud bude vychlastaný , na zemi pár mrtvých týpků a stan bude stavět Pavla s rodinou
cizak napsal:
.
newman (čízák + ládínek):
jestli se ti jedná jen o cestu z Prahy (na ostatní jsi už koukám přihlášenej) tak já o tom uvažuju, že bych to za Čízáka převzal (postel+jídlo). Poslal jsem už oboum PM (Čízák, Ládínek) tak uvidím, co na to oni. A když to klapne, můžete mě přibrat v HK.
... Peťo, nechtěl jsem psát, že každý pomocník/stavitel dostane jedno pivo, aby neztratili motivaci a přijeli ...tak to nikomu neříkej
-------------
...motivací k pátečnímu příjezdu všech přihlášených účastníků by, mimo jiné, mohlo být večerní povídání a promítání z Expedice Bajkal s Markem Šimíčkem + co si kdo přiveze + možná i nějaké překvapení
překvapení? prezi nám zatančí nahoře bez?
já jen aby jste tu bečku zvládli než přijedu já, bo pak na nikoho nezbyde
www.bartus.eu - padací rámy a nosiče kufrů na zakázku
na příjezdu do kempu potkáte v Liticích dopravní značku ZÁKAZ VJEZDU s dodatkem MIMO DOPRAVNÍ OBSLUHU ...jedete do Bamboo campu, tak to není třeba řešit
bylo několik dotazů, zda není možné zabloudit ...myslím, že zabloudil nelze - od Restaurace Fontána v Záchlumí jedete do Litic do "slepé ulice" a pojedete stále dál údolím řeky Divoká Orlice, až dorazíte do kempu (tam cesta končí)
cizak napsal:
.
newman (čízák + ládínek):
jestli se ti jedná jen o cestu z Prahy (na ostatní jsi už koukám přihlášenej) tak já o tom uvažuju, že bych to za Čízáka převzal (postel+jídlo). Poslal jsem už oboum PM (Čízák, Ládínek) tak uvidím, co na to oni. A když to klapne, můžete mě přibrat v HK.
Dejte mi nějak vědět. Ideálně asi na email. Vzhledem k pracovní přetíženosti jsem nucen odjezd odložit na sobotní ráno.......
Na místo bych rád dorazil do 8:45, ať stihnu start..........
newman
Vyrážím zítra v jednu ze Zlína, cestou budu ve Vyškově u kámoša přehazovat řetěovku, bo ta stará je po smrti a chrastí skoro jak moje kolena. :-) A pak v nějaké mezeře v dešťu dorazím. I přes tu předpověď se těším, a doufám, že se meteorologové pletou-jako vždycky.
Jsem zmrzlý, tak raděj beru spacák, hafo teplých hadrů...
Upravil KOV dne 13-09-2013 07:14