nj nejhorší je že to vypadá že to nebude jeho vinnou:-( vypadá to že mi přestala jít pumpa asik:-(
Neměnil ti náhodou ten mekániko palivový filtr?Pokud jo,tak úplně bez viny být nemusí.Dá se tam toho dost domrvit,když se na to jde víc svalama než hlavou.
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
Jj podle příznaků asi čerpadlo.po otočení kličku to (nezavrčí) a za jízdy mi to jako by chcipalo jako by došel benzín.filtr jsem měnil já ale od té doby má motorka najeto cca 20 tis km.zítra budu snad chtrejsi
Víte, já jsem jediný Pučmeloud na světě občane
magoss napsal:
Jj podle příznaků asi čerpadlo.po otočení kličku to (nezavrčí) a za jízdy mi to jako by chcipalo jako by došel benzín.filtr jsem měnil já ale od té doby má motorka najeto cca 20 tis km.zítra budu snad chtrejsi
Zkontrolu konektory,potom zkontroluj spony a hadice na čerpadle,ale ještě před tím zkus přemostit spínač bočáku.Pokud si dobře pamatuju,blokuje čerpadlo,takže i tohle může být příčina.
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
magoss napsal:
Zkontrolu konektory,potom zkontroluj spony a hadice na čerpadle,ale ještě před tím zkus přemostit spínač bočáku.Pokud si dobře pamatuju,blokuje čerpadlo,takže i tohle může být příčina.
motorku už je v servise na dílně tak na to poránu koukne a odpoledne budu vědět vic.mě nezbejva nic jiného než přečkat desátou noční
Tý jo, to si snad děláš ..del Tak držím palce, ať je to nějaká banalita typu špatný kontakt..
Upravil Sema dne 25-04-2012 23:19
BMW R1100GS & Jawa 350/640
buboGS napsal:
Palivové čerpadlo? Někdo kdysi na GS fóru nabízel levnější alternativu...
děkuji za odkaz ale asi je to už pasé:-(
jinak mí táta dnes ráno povídal mezi dveřmi že prý když motorku dovezl tak vpohodě nastartovala a tvářila se zpokojeně... po sundání z vozejku prý zase ale nekamarádila...říkal že se hnulo prej se chcípákem a po návratu z 5 motorka prostě nekamarádila nenaběhlo čerpadlo..tak ho napadlo zda to nemá zpojitost..víc bych měl vedět ale dnes odpoledne až nebo až mi bude volat
Sema napsal:
Tý jo, to si snad děláš ..del Tak držím palce, ať je to nějaká banalita typu špatný kontakt..
nedělám:-( ale děkuju
Task - na poruchovost určitě jo..za dva roky a 30 tis km bez poruchy až a jednu co mi udělal servis..jinak pohoda.. ale jízdně to ylo někde jinde hold no:-( ale rád na něj vzpomínám moc rád:-)
Tak jsem zase bez motorky, dnes jsem ji odvezl k Tondovi do oslavan. Bohužel jak to vidím na Oravu ji nebudu mít hotovou, takže asi příjde na řadu druhá ta držší varianta ADVIK z CARTECU.A nebo se vzdát ORAVY.
smazak73 napsal:
Jestli dobře počítám tak 2krát bavorsko v kopru plus nějaký vysypaný kardany na BMW GS to je bilance
Legendy vs realita.
....a ty tzv. poruchové stroje jezdí a jezdí a jezdí........ No není tohle k posrání
Tomi napsal:
Tak jsem zase bez motorky, dnes jsem ji odvezl k Tondovi do oslavan. Bohužel jak to vidím na Oravu ji nebudu mít hotovou, takže asi příjde na řadu druhá ta držší varianta ADVIK z CARTECU.A nebo se vzdát ORAVY.
to mě mrzí že ty taky mě když se zadari mám zítra opraveno. Našel odpálené relatko.
Tomi pak děj vědět jak ti to dopadne.těšil jsem si že pokecáme o našich kvalitách
smazak73 napsal:
Jestli dobře počítám tak 2krát bavorsko v kopru plus nějaký vysypaný kardany na BMW GS to je bilance
Legendy vs realita.
....a ty tzv. poruchové stroje jezdí a jezdí a jezdí........ No není tohle k posrání
Pavle já myslím že už tu všichni vědí že Vaše motorky jsou nejméně poruchové, už to tu nemusíš pořád omýlat.
Představ si že tomu mojemu zgarbu praskla brzdová hadice. Je to neuvěřitelná plečka. Vydržela jen 13let a 110 000km.
Tak nějak nevím, asi ji kvůli nespolehlivosti prodám.
S Rablenkou cestou necestou
smazak73 napsal:
Legendy vs realita.
Pavle já myslím že už tu všichni vědí že Vaše motorky jsou nejméně poruchové, už to tu nemusíš pořád omýlat.
Představ si že tomu mojemu zgarbu praskla brzdová hadice. Je to neuvěřitelná plečka. Vydržela jen 13let a 110 000km.
Tak nějak nevím, asi ji kvůli nespolehlivosti prodám.
to ještě nic moc, moje motorka má 17 let, km asi stejný akorát s tím rozdílem že jezdila i off a pořád mám hadice původní
If you see the flash, it's already too late