Waltr napsal:
Tak podle instrukcí měl dojít itynerář, nedošel. Nicméně Tobigovi ano, takže to vezmeme s ním.
a jejda, sorry, byl zaslán, ale jinému waltrovi
za chvíli ho máš v poště
sorry
Jinému? Kdo je tady jiný Waltr?
Ano Tobig pojede první, je čas na splněná tajná přání.
Nezapomeň foták, budeme často stát a fotit.
Co jsem to jenom chtěl....?
Waltr napsal:
Tak podle instrukcí měl dojít itynerář, nedošel. Nicméně Tobigovi ano, takže to vezmeme s ním.
a jejda, sorry, byl zaslán, ale jinému waltrovi
za chvíli ho máš v poště
sorry
Jinému? Kdo je tady jiný Waltr?
Ano Tobig pojede první, je čas na splněná tajná přání.
Nezapomeň foták, budeme často stát a fotit.
jejda a to jsem myslel že se potkáme aspoˇn na chvíli...hmm tobig jede první.škoda takže až v neděli
svoboda,svoboda názoru,svoboda myšlení je nezaplatitelné a nezpochybnitelné....
jo bylo krásně..a nejvíc mě dostala reportáž z madagaskaru..moooc krásné....takové ty bahenní lázně mě neberou...dřít a přenášet motorky to můžu jít rovnou na šachtu..ale ty cestovatelské byli moc krásné a inspirativní
svoboda,svoboda názoru,svoboda myšlení je nezaplatitelné a nezpochybnitelné....
Taky se přidáváme s poděkováním za příjemnou akci. http://perchticka...anka_2011/ ,,Uřídit motorku je pohodová brnkačka. Zkuste ve zdraví ukočírovat dvě akční děti..."
EDIT 2: tak se mi to podařilo, ale řešení na tomto fóru je... no... ehm... prostě ne úplně dobře zpracované...
Upravil Tarabys dne 25-04-2011 21:22
---------------------------------- "to je ON, mého srdce Strom..."
Můj web? Tady > www.tarabys.blogs...
já celkem taky...ale fakt nevím. Zkoušel jsem oba typy odkazů s "watch" i bez a stejně ****...
EDIT: tak už to umím, ale...
Upravil Tarabys dne 25-04-2011 21:23
---------------------------------- "to je ON, mého srdce Strom..."
Můj web? Tady > www.tarabys.blogs...
czunik napsal:
jo bylo krásně..a nejvíc mě dostala reportáž z madagaskaru..moooc krásné....takové ty bahenní lázně mě neberou...dřít a přenášet motorky to můžu jít rovnou na šachtu..ale ty cestovatelské byli moc krásné a inspirativní
Díky za podnět
Souhlasím, příště upřednostníme reportáže z cest
A bahenní koupele můžeme zařadit na konec promítání
Samozřejmě budeme moc rádi za vaše reakce a budeme se snažit akci připravit tak, aby splnila vaše očekávání
Chlapi, chlapi.. bohuzel jsem se nemohl zucastnit, ale byl jsem v Beskydech (zelenym) autem a dnes jsem se projizdel kolem... mezi Frydlantem, Becvama az pak pres hostynske vrchy k Brnu.
Cestou jsem pozdravil cca 10 "cenduraku (jo, hlavne BMW )" ... a jen jeden mi pozdrav oplatil...