no uvidíme co se bued dít Holt naplánovat akci pro víc lidí nejde ze dne na den a počasí je prostě nevyspytatelné
když koukám třeba teď na medarda, tak to vypadá, že možná ani pršet nebude. No co, v nejhorším se někam uklidíme, po cestě se nějaká ta hospůdka vždy najde
Nový jičín - Straník . déšť . . chtěl jsem se přidat ve fulneku . ale počas nevypadá vlídně 2009-2012 F 650 GS Dakar
2012 - ? ? R 1150 Gs Adventure
2017 - ? ? WR 450 F
geofre napsal:
Já jsem se na to vybodl. Dojel jsem do NJ ale kombinace deště a 8°C udělala svoje. Tak snad někdy jindy.
Kdybys ještě pár km vydržel,dohnal bys pěkné počasí...
''
Edit:Nad qwertlandem se to už taky časí,takže po obědě bude ten správný čas vyrazit na obhlídku.. Kdo si počká,ten se dočká...
Upravil xx4 dne 25-05-2013 11:58
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
Po dobrém obědě jsem vyrazil po stopách "opékačů" (teda myslím,že to byly jejich stopy) a najezdil si hezkých 60 km qwertlandem.Potom se spustil bohovský chcanec,ale to už jsem byl na cestě otamtud.
Jedna momentka z vyhlídky..
''
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
Zmokli jsme,no a? Pěkně jsme se povozili i opekli.Někteří cenduristi si zas posunuli hranice svých dovedností.Hezké to bylo chlapci a dívko..
''
''
''
''
''
Upravil qwert dne 25-05-2013 19:50
Jo fajne to bylo. Právě stahuju fotky. Díky všem co dojeli (dobrá společnost) a díky Qwertovi za pěknou prohlídku . Fakt sem si to užil, až na ten chcanec po té třetí hodině. Ale i to mělo něco do sebe A Renčo, klobouk dolů
Takže v červenci si to zopáknem, ne?
Pavelgs> to si s náma jako nemohl jet už dopoledne? když si nás pak stejně "stopoval"?
daliss napsal:
Jo fajne to bylo. Právě stahuju fotky. Díky všem co dojeli (dobrá společnost) a díky Qwertovi za pěknou prohlídku . Fakt sem si to užil, až na ten chcanec po té třetí hodině. Ale i to mělo něco do sebe A Renčo, klobouk dolů
Takže v červenci si to zopáknem, ne?
Pavelgs> to si s náma jako nemohl jet už dopoledne? když si nás pak stejně "stopoval"?
Nemohl.Já si fakt potřeboval trošku dospat.Týden jsem chodil do práce na šest a domů se vracel po 21 hodině.Takže jsem se dospal,dobře najedl a vyrazil.Kua ,ale stopař jsem dobrý.Držel jsem stopu až do deště.Ten to pak smyl a byl jsem v háji. Ale jako "bojovka " to bylo super...Tohle by chtělo vytunit a zařadit do programu vyjížděk...
Ovšem dnešní nejlepší zážitek byla neplánovaná otočka o 360stupňů pod plynem na jílu... E07 si s takovým podkladem fakt moc nerozumí....
pavelgs> tak to potom jo, tomu rozumím. Já jen, že si v těch 10 komunikoval No já si dneska se svýma E07 taky užíval, hlavně na jednom přejezdu pole a ten výjezd, kde sem málo gazoval a pak se zakopal... mít možná nějaké špunty, tak se i znovu rozjedu a nemusel bych potupně sjíždět dolů a jet to znova
Dalissu a Qwerte, hezky jste to vymysleli . Díky
Osprchovalo nás to je pravda, ale díky skvělé partě to byla super vyjížďka
A co předváděl Bogus na skautech, klobouk dolů
A tradičně BzukTA s přehledem, jen domů dojela Renča promrzlá , ale vyjížďku si moc pochvalovala
daliss napsal:
pavelgs> tak to potom jo, tomu rozumím. Já jen, že si v těch 10 komunikoval No já si dneska se svýma E07 taky užíval, hlavně na jednom přejezdu pole a ten výjezd, kde sem málo gazoval a pak se zakopal... mít možná nějaké špunty, tak se i znovu rozjedu a nemusel bych potupně sjíždět dolů a jet to znova
Bodejť bych nekomunikoval,když si mě vzbudil.. Já ten výjezd jel už za mokra a to bylo papíno,jak mi zadek motorky lítal půl metru vpravo a půl metru vlevo.V půlce už jsem si myslel,že to nedám,ale ubral jsem na plynu,tak aby to bylo těsně před podtočením a ono se to nakonec srovnalo samo.Jinak E07 šlapala skvěle.Na ty sračky co jsem jel cestou zpět až neuvěřitelně...
PetrAT napsal:
Dalissu a Qwerte, hezky jste to vymysleli . Díky
Osprchovalo nás to je pravda, ale díky skvělé partě to byla super vyjížďka
A co předváděl Bogus na skautech, klobouk dolů
A tradičně BzukTA s přehledem, jen domů dojela Renča promrzlá , ale vyjížďku si moc pochvalovala
To bude asi on.Bzuka mám všude rozmazanýho,asi jezdí moc rychle..
''
Videjko vyšlo docela slušně.... to bude asi tím střihem......
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3XCoLQf1qdo[/youtube]
Chyběly jen ty talířky od Dalise .....
Pěkné to bylo, jen houšť a větší kapky.........
Upravil Boro9 dne 26-05-2013 00:25
Honda XL 700V Transalp
Nově CRF 1000A AFRIKA TWIN