No vypadalo to,že jsi spíš na starší.Když si flirtoval s paní Emili😁
Snažím se vždy s potencionální tchýní vycházet už od začátku dobře, ale je pravda že ta její kuchyně mě zrovna moc nechybí
''
http://kysin.rajce.idnes.cz/
Ano ano, kuchyně paní domácí není zrovna na Michelinskou hvězdu ale zase na druhé straně si každé jednotlivé jídlo dobře pamatuju bo zážitek to byl hoodně intenzivní.
Takže místo stejné? Co termín třeba 14 - 21. 5. Sníh už asi nebude ale vody na jaře asi jo.
Byl to jenom nápad a nějak jsem nepátral jestli je a nebo není volný víkend ale Aron podle mě začátkem května nebude moct. Vloni byl termín 1 - 8. 5 a byl ještě sníh. Tak třeba jiný květnový týden???
Doteď a už asi napořád mě mrzí že není Melinda ani na jedné fotce. Už jen pro to že někdo takový vážně existuje a že proporce které jsem vám popisoval skutečně nosí.
Upravil Pacho dne 30-01-2016 17:32
No já to mám celkem volný, to já jen uvedl poznámku, že naposledy jsme i na Krocanu byly všichni, navíc Pardál s Elefantem tam mají účast závaznou jestli pojedem klidně hned na to tak já s tím problém nemám, akorát se vracím do Čech až v dubnu a motorka je rozebraná na atomy, snad to pak nebudou problémy seskládat
No jak už psali jiní půlka května (a dřívější termíny) jsou pro mně špatný, za mně buď přelom května/června nebo zašátek září.
A taky bych klidně prubnul zas jinou oblast.
Čau, Tom
Pokud by někdo chtěl ubytko a off v Rumunsku tak tady. Vypadá to že toto Jarní Rumunsko změníme místo na ubytko takže tady dobrý. Domluva s paní domácí raději po telefonu (anglicky, německy, maďarsky nebo italsky) než emailem.
Pacho napsal:
Pokud by někdo chtěl ubytko a off v Rumunsku tak tady. Vypadá to že toto Jarní Rumunsko změníme místo na ubytko takže tady dobrý. Domluva s paní domácí raději po telefonu (anglicky, německy, maďarsky nebo italsky) než emailem.
Pacho napsal:
Pacho napsal:
no tak nedojela, no, bóže, jsme se jí trefili zrovna do toho ženskýho blbýho týdne, tak nemohla chudinka...
[youtube]uDD2YBt7EjA[/youtube]
http://kysin.rajce.idnes.cz/
Ať se někam posunem.
Termín navrhuji týden po Krocanu tj. 21.5-28.5 2016 .
Ke změně místa je třeba se vyjádřit:
a/ Přesunout se na jihovýchod, ale zůstat v Apuseny
b/ Přesunout se do Karpat
c/ Přijet v sobotu na Melindu, přespat, nechat tam auta a na těžko objet celé Apuseny
d/ Nic neměnit
Je potřeba se co nejdříve vyjádřit, ať můžeme něco plánovat. Termín by možná šel také posunout, ale ne až na konec června.