Tak milí zlatí boubelatí. Dneska sme s Qwertem a Matym najeli trasu na opékání a musím říct, qwert se vytáhl. Opravdu pěkná a místo na opékání ještě hezčí... Tam by se ukecávaly baby. Takže kdo má nějakou svobodnou mladou a hezkou kamarádku, tak ji vemte s sebou, ať mám do koho hučet (jen abych nevyšel ze cviku, ve vší počestnosti, samozřejmě )
Kdy, kde? Pokud to bude trochu možné, rád bych se zúčastnil...
Neodpoutávej se nikdy od svých snů! Když zmizí, budeš dál existovat, ale přestaneš žít..."
(Mark Twain)
Nemůžu (z pracovních důvodů).
Už abych byl v důchodu a mohl si jezdit, kdy a kam se mi zachce...
Upravil hobr dne 22-05-2014 19:33
Neodpoutávej se nikdy od svých snů! Když zmizí, budeš dál existovat, ale přestaneš žít..."
(Mark Twain)
daliss napsal:
Tak milí zlatí boubelatí. Dneska sme s Qwertem a Matym najeli trasu na opékání a musím říct, qwert se vytáhl. Opravdu pěkná a místo na opékání ještě hezčí... Tam by se ukecávaly baby. Takže kdo má nějakou svobodnou mladou a hezkou kamarádku, tak ji vemte s sebou, ať mám do koho hučet (jen abych nevyšel ze cviku, ve vší počestnosti, samozřejmě )
''
''
''
Není to místo na opékání u pontonového mostu a bývalého mlýna?
Pojezdenicko pekne, byla i narocnejsi pasaz.
Na zaver se mi podarili chytit hrebik, ale dojel jsem s nim (jen mi nebylo jasne proc ty spunty tak huci - ted uz vim )
dawka> škoda žes nemohl.. fajně bylo. Dokonce jsem při zpáteční cestě s Petrem našel nějaké nové cestičky a taky zjistil, že Tiger má malou světlou výšku na přejíždění přes popadané srtromy přes cestu..