XCéčko se mi hodně líbí
prolezl jsem diskuze
nejvíce lidem vadí horko od motoru, které jde do rámu a na stehno
chladič i při menším pádu na bok dostane ránu
špatné krytí přepákování a zadního tlumiče
abs se musí složitě vypínat vyklikáváním v menu BC
červený rám udělalo bmw
triumph už taky začíná blbnout se spešl edyšn
bmw marketing todle dotáhl do "dokonalosti"
petrAT> o horku sem asi slyšel, či mi to říkal přímo majitel jednoho pražského XC, o chladiči slyším prvně (ale horší na tom s chladičem bude určitě XTZ 1200). Přepákování mi vadí od doby ,co sem tu motorku prvně viděl
daliss napsal:
petrAT> o horku sem asi slyšel, či mi to říkal přímo majitel jednoho pražského XC, o chladiči slyším prvně (ale horší na tom s chladičem bude určitě XTZ 1200).
to víš, všichni kopírují všechny....
taky jsem si to myslel (xt1200z). mám ale padáky, práskul jsem s tím jednou a pořádně a chladič přežil v pohodě.
známej koupil teď dvě bouraný dvanáctky totálně celej předek a boky, na chladiči byl akorát ohlej větrák. umístění není nejšťastnější, ale pokud asi netrefíš vyloženě ostrej kámen mezi padák skrze ty dva plasty, tak se nic nestane.
If you see the flash, it's already too late
jinak teplo na kolínko, když jsi opravdu dlouhej a nemáš kolena ve vyhrazeném prostoru a vystrkuješ je trošku ven tak u yamahy tak je taky trošku tepleji. ale poznáš to v podstatě akorát když jede v kraťasech, v hadrech to nepoznáš
If you see the flash, it's already too late
prezi napsal:
...Ducati 1199 TerraCorsa v akci
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ERSgFbURRNQ[/youtube]
to mi připomnělo tuto fotku
''
s textem:
"v Sary Tash potkavam Petera z Holandska, ktery na tom projel Pamir Highway v TJK "
zdroj http://www.motork...&pgr=2
Jo jo, yeulop je úkaz..Ale hodně mě ve vlákně k jeho expedici pobavil příspěvek:
By ses mel zamyslet - jako tohle jsou cesty na ktere se vydas na BMW 1200 GS adventure se spoustou touratech prislusenstvi, s hlinikovejma kuframa ZEGA, peti mavigacema garmin, patricne dovybaven adventure nebo travellunch menu... JASNY? A to obleceni? To si jako nemuzes oblect neco od znacky Klim? Prichazis tak minimalne o 20 - 30 % zazitku...
frite napsal:
Jo jo, yeulop je úkaz..Ale hodně mě ve vlákně k jeho expedici pobavil příspěvek:
By ses mel zamyslet - jako tohle jsou cesty na ktere se vydas na BMW 1200 GS adventure se spoustou touratech prislusenstvi, s hlinikovejma kuframa ZEGA, peti mavigacema garmin, patricne dovybaven adventure nebo travellunch menu... JASNY? A to obleceni? To si jako nemuzes oblect neco od znacky Klim? Prichazis tak minimalne o 20 - 30 % zazitku...
Stará motorka darované hadry jedna snikrska na týden a v klidu cestuje. Supr