Členové a příznivci stránek, nemáte dosud samolepku Cenduro
a rádi byste ji získali?
''
...jsem domluvený, že budete mít možnost, vyzvednout si ji na MOTOSALONU u Pardála na stánku
...připravím pro vás štos samolepek, ALE nebudou rozdávány všem co "půjdou okolo", bude to tzv. "podpultovka" a k získání bude potřeba splnit těžký úkol - hezky poprosit:
"Pardále, prosím tě, dej mi krásnou samolepku CENDURO!"
...samolepky budou k dispozici v různých velikostech od čtvrtku ráno do úplného rozdání ...poprosím, aby jste si brali, jen to co na váš stroj opravdu nalepíte (aby to pak nezůstalo někde v šuplíku, nebo zmačkané na dně igelitky)
Doufám že ty samolepky platěj jedu tam kvuli nim a ponožkám od pardála nic jiného mě nezajímá no ještě ten Triumph a Ktm.
Neper se,život ti dá do držky sám.
Nazdar Pardále, ta enduro bunda vypadá dobře. Má to membránu a vložku nebo je to jen lehká bunda ? A co ten Adv.2012, fotečky by nebyly ? Na stránkách zatím nic nemáš. Ale v pátek to přijdu omrknout, letos už ty nový hadry budou akutní...
SUZUKI V-Strom 650
Členové a příznivci stránek, nemáte dosud samolepku Cenduro
a rádi byste ji získali?
''
...jsem domluvený, že budete mít možnost, vyzvednout si ji na MOTOSALONU u Pardála na stánku
...připravím pro vás štos samolepek, ALE nebudou rozdávány všem co "půjdou okolo", bude to tzv. "podpultovka" a k získání bude potřeba splnit těžký úkol - hezky poprosit:
"Pardále, prosím tě, dej mi krásnou samolepku CENDURO!"
...samolepky budou k dispozici v různých velikostech od čtvrtku ráno do úplného rozdání ...poprosím, aby jste si brali, jen to co na váš stroj opravdu nalepíte (aby to pak nezůstalo někde v šuplíku, nebo zmačkané na dně igelitky)
Doufám že ty samolepky platěj jedu tam kvuli nim a ponožkám od pardála nic jiného mě nezajímá no ještě ten Triumph a Ktm.
...ano, platí to, samolepky jsou na stánku k dispozici na vyžádání
Právě sem se vrátil z Brna mám samolepku a ponožky jinak vystava stála pěkně za H.ovno stejný jako loni v Praze už nikam jezdit nebudu škoda času a peněz.
Neper se,život ti dá do držky sám.