3X napsal:
tak krásnou přírodu jsem ještě neviděl a když za den dáte 120km "harmaneckých" zatáček, potom 90km offroadu, na pozdní obědovečeři sníte s bramborem kozu, ovci nebo psa, zapijete TO místním pivkem a po dezinfekci domácí slivovicí usnete, musíte říct, že to byl SUPER VÝLET
za mě určitě
Jsem rád že jste všichni usli při mém harmonickém řezáni dřeva
refi> dalo se to zvládnout... nejhorší bylo to příšerné vedro... a jediný problém jsem si vyrobil sám, před odjezdem z Kotoru domů jsem snědl asi zkaženou paštiku a bylo vymalováno....
A co takhle letos Rumunsko a tu Albánii příští rok? To chci jet taky..
vím že jste o tom mluvili - ale tohle už je domluvené delší dobu
chtěl jsem do albánie jet už loni a nějak to neklaplo, tak už bych s tím nechtěl moc hýbat
jinak rumunsko taky chválím - v rumnku jsme na motce jen krouhal rozbité silničky, ale kopce tma mám prochození v létě i v zimě
každopádně příští rok se ničemu nebráním - jak labánii nebo třeba nějaké brzo jarní africe
mirdan napsal:
jede tam jeste nekdo v zari ?? klidne bych se pridal ,jak tak kukam na ty fotky tak mne to sere ze jsem tam jeste nebyl !!!!
od pulky srpna az do asi pulky zari jedou do albanie nejmin 3 party, takze jestli chces s nekym jet, muzes se jim ozvat. kontakty na ne mam. ja nestiham vyjezd 14.8., takze nejspis pojedu 21.8. - pokud jeste nezmenim destinaci.
mirdan> tak to neni zadna prekazka, ja svou taky prodal, abych mohl jet - a od minulyho tydne (vlastne je to zatim 6 dni) mam uz pripravenyho stroma tak rychle neco vyber, cesty volaji!