zetor napsal:
Tak jsem volal do Kärcheru ohledně toho jestli wapka umí sama nasávat vodu ze sudu...Odpověď: Samozřejmě že ano,umí to všechny vysokotlaké studenovodní čističe od firmy Kärcher.Sud s vodou musí být výš,nebo v úrovni wapky.Hadice před zapnutím musí být plná vody,aby wapka okamžitě nasála vodu.Pokud budete takto čistič používat,je nutné vložit ještě jeden předfiltr do hadice kvůli případným nečistotem.
zetor napsal:
Tak jsem volal do Kärcheru ohledně toho jestli wapka umí sama nasávat vodu ze sudu...Odpověď: Samozřejmě že ano,umí to všechny vysokotlaké studenovodní čističe od firmy Kärcher.Sud s vodou musí být výš,nebo v úrovni wapky.Hadice před zapnutím musí být plná vody,aby wapka okamžitě nasála vodu.Pokud budete takto čistič používat,je nutné vložit ještě jeden předfiltr do hadice kvůli případným nečistotem.
Takže tak.....
Na takové to domací stříkání bude stači....na motorku ten tlak určitě taky....!! Já teda když už jsem kupoval wapku,tak jsem koupil pořádnou s kovovým motorem.Cena byla ale trochu někde jinde skoro 11000kč + 2500kč kartáče.Ale když už doma je 5 aut a 5 motorek tak proč ne.....
Já si myslím že by to stačit mělo.Nekdo tu psal že to už nějakej ten rok má a stále to pracuje v pohodě....takže myslím že stačit bude.Na motorku stejně nemůžeš stříkat nějakým tlakem,takže ti 100bar. stačí.