Kde nechat opravit motohadry?
|
task |
Přidané 29-10-2010 18:13
|
Člen
Příspěvek: 201
Založený: 18.08.10
|
HonzaGS napsal:
task napsal:
Pokud potřebuješ opravit motohadry ??
A jseš z okolí Rychnova tak znám výbornou švadlenu .
Motohadry opravit potřebuju...ale jsem z druhého konce republiky...ale díky za snahu:-)
Nemáš zač |
|
|
|
Dalibor |
Přidané 02-04-2011 08:38
|
Člen
Příspěvek: 64
Založený: 24.07.10
|
V Havířově je velmi šikovná paní, co dělá opravy, kůži, textil, tankvaky, doplňky na moto. Když se sní domluvíš, tak přijedeš, sundáš kalhoty, udělá ti kafe a zašije to díru na zadnici..... Je velmi šikovná, už jsem u ní dělal opravy.Jak víme, kdo nepadá, nezrychlí...p.Eva Godulová 603240748
ewog.websnadno.cz... |
|
|
|
jetam |
Přidané 02-04-2011 17:24
|
Člen
Příspěvek: 39
Založený: 25.08.10
|
http://www.motork...17726.html tady to nevypadá špatně |
|
|
|
refi |
Přidané 16-04-2011 19:58
|
Člen
Příspěvek: 1251
Založený: 22.04.10
|
tak jak jsem slíbila, dávám zde info, kde spravit motohadry v ově. je to brašnářství ve vítkovicích, opravili mi tam kalhoty i bundu, obzvlášť kalhoty ve stopro kvalitě, museli vyměnit celý sedací díl na obou nohavicích a opravdu precizně a to do týdne, žádný materiál jsem nemusela nosit. celková cena i s výměnou zipu na rukávu u bundy 800 kč a ještě s omluvou, že to bylo dražší, než očekávali
firma karpjak
má to jen jeden zádrhel - dostala jsem na firmu tip od kamaráda, ale když jsem se ptala přímo na místě, tak se spravováním motověcí moc zabývat nechtějí, mají jinou náplň práce pro své šičky, tzn. že ne vždy můžete uspět. ale je to jen na domluvě, paní jsou velice ochotné a příjemné, měli tam na věšáku i nějaké opravené kožené kombinézy, takže asi umí spravit všechno. za textilní hadříky byly vděčné, je to pro ně méně pracné, s koženými by mi možná dali delší dodací lhůtu .... takže - mohu doporučit, ale nepočítejte se stopro úspěšností kdykoliv tam přijdete
---------------------------------------------------------------------------------------
Člověk, který cestuje s touhou dozvědět se, směřuje přes všechny dálky hlavně k sobě samému. Jan Werich |
|
|
|
jencekgs |
Přidané 17-04-2011 22:05
|
Člen
Příspěvek: 1269
Založený: 03.05.10
|
refi napsal:
tak jak jsem slíbila, dávám zde info, kde spravit motohadry v ově. je to brašnářství ve vítkovicích, opravili mi tam kalhoty i bundu, obzvlášť kalhoty ve stopro kvalitě, museli vyměnit celý sedací díl na obou nohavicích a opravdu precizně a to do týdne, žádný materiál jsem nemusela nosit. celková cena i s výměnou zipu na rukávu u bundy 800 kč a ještě s omluvou, že to bylo dražší, než očekávali
firma karpjak
má to jen jeden zádrhel - dostala jsem na firmu tip od kamaráda, ale když jsem se ptala přímo na místě, tak se spravováním motověcí moc zabývat nechtějí, mají jinou náplň práce pro své šičky, tzn. že ne vždy můžete uspět. ale je to jen na domluvě, paní jsou velice ochotné a příjemné, měli tam na věšáku i nějaké opravené kožené kombinézy, takže asi umí spravit všechno. za textilní hadříky byly vděčné, je to pro ně méně pracné, s koženými by mi možná dali delší dodací lhůtu .... takže - mohu doporučit, ale nepočítejte se stopro úspěšností kdykoliv tam přijdete
"museli vyměnit celý sedací díl na obou nohavicích"
Tak v tvým případě to byl kapesník přeložený napůl ne???
A kde vzali tak speciální až skoro kosmický materiál jak ho popisují v TT??
S Rablenkou cestou necestou |
|
|
|
refi |
Přidané 18-04-2011 08:34
|
Člen
|
tsss. náhodou napůl přeložený být nemusel
no kosmický materiál tam samozřejmě nemám, mám prostě na ****i obyčejnou corduru
---------------------------------------------------------------------------------------
Člověk, který cestuje s touhou dozvědět se, směřuje přes všechny dálky hlavně k sobě samému. Jan Werich |
|
|
|
refi |
Přidané 18-04-2011 08:34
|
Člen
|
za hvězdičky si dosaďte sedínku
|
|
|
xx6 |
Přidané 18-04-2011 13:12
|
Člen
Příspěvek: 1454
Založený: 10.05.10
|
Reni, nemá ta holka co ti opravovala ty hadry přezdívku Žába? Bo ve Vítkách sem právě jednou jel opravovat hadry od kámoše. A právě za ní |
|
|
|
refi |
Přidané 18-04-2011 14:01
|
Člen
|
neřekla mi, že je žába ale říkala, že taky jezdí jako spolujezdec, takže motorkám má hodně blízko a bylo vidět, že tomu fakt rozumí
|
|
|
xx6 |
Přidané 18-04-2011 14:11
|
Člen
|
A nebyla taková malinká a s dlouhýma vlasama? i když.. já ji neviděl pár let, za tu dobu už může být na ježka |
|
|
|
tobig |
Přidané 19-04-2011 20:00
|
Člen
Příspěvek: 647
Založený: 02.05.10
|
nebo Hubík v Přívoze, nechal jsem si tam opravit kalhoty.... |
|
|
|
refi |
Přidané 19-04-2011 20:08
|
Člen
|
dalissu, byla to asi ona, popis sedí
tome, u hubíka mě vypoklonkovali s jinou značkou, než je jejich. nestíhají a proto nechtějí zaměstnávat své lidi pro cizí výrobky. ale já takovou odpověď čekala
|
|
|
tobig |
Přidané 19-04-2011 20:12
|
Člen
Příspěvek: 647
|
aha, to mě mrzí. Dával jsem kalhoty na správku v prosinci a vše OK, asi záleží jak trefíš..... |
|
|
|
xx6 |
Přidané 19-04-2011 20:35
|
Člen
|
Reni, tak to jsem rád, že Žába ještě funguje, dělala fakt dobře. I když, blíž to mám dneska už k Evě Godulové |
|
|
|
3X |
Přidané 19-04-2011 20:52
|
Člen
Příspěvek: 1698
|
Daliss napsal:
Reni, tak to jsem rád, že Žába ještě funguje, dělala fakt dobře. I když, blíž to mám dneska už k Evě Godulové
ta šije sedla a postroje na koně, ne? |
|
|
|
xx6 |
Přidané 19-04-2011 21:45
|
Člen
|
Eva? Nevím, zda tankvak a brašna na nosič, co mám od Evy vypadají jako postroje na koně |
|
|
|
3X |
Přidané 19-04-2011 21:59
|
Člen
Příspěvek: 1698
|
Daliss napsal:
Eva? Nevím, zda tankvak a brašna na nosič, co mám od Evy vypadají jako postroje na koně
nemyslel jsem to špatně, asi jsem si ji spletl, jedna taková podobná dělá s kůží a právě hlavně pro koně
tož tak |
|
|
|
Marek_T |
Přidané 31-08-2011 12:01
|
Člen
Příspěvek: 590
Založený: 17.03.11
|
A nepoznáte niekto obdobné "servisy" na Slovensku? Trošku som predral Rockway ´11 |
|
|