Tím končím
|
motoblb |
Přidané 24-08-2010 22:08
|
Člen
Příspěvek: 1277
Založený: 15.05.10
|
Myslím že Zdeněk má občanku,svůj rozum tak respektujte jeho rozhodnutí a nelezte mu do ..... pokud bude chtít tak se vrátí |
|
|
|
refi |
Tím končím
Přidané 24-08-2010 22:11
|
Člen
Příspěvek: 1251
Založený: 22.04.10
|
když uvidí, že nám to není jedno, že by tu už neměl být, tak mu to třeba v rozhodování pomůže ... |
|
|
|
qwert |
Tím končím
Přidané 24-08-2010 22:12
|
Člen
Příspěvek: 5521
Založený: 13.05.10
|
bystricke napsal:
chodím na stránky,které jsou určené pro zábavu a trávení volného času,cenduro a bmwgs začínají smrdět přílišnou komercí,asi jako stránky jednoho motoklubu bmw jejichž stránky jsou prakticky mrtvé,nebyl sem tam rok,páč jejich nenažranost mě od návštěv odrazuje.
to co se upeklo v zákulisí bmw gs mě rozpálilo do červena a určitě to přijde i cenduro,což mě velice mrzí,proto končím na stránkách,stávkuji a nevím kdy přestanu
To co hledáš,najdeš u nás.Jen by to chtělo změnit stroj.. Ikdyž nutné to není.. |
|
|
|
tobig |
Tím končím
Přidané 24-08-2010 22:12
|
Člen
Příspěvek: 647
Založený: 02.05.10
|
motoblb napsal:
Myslím že Zdeněk má občanku,svůj rozum tak respektujte jeho rozhodnutí a nelezte mu do ..... pokud bude chtít tak se vrátí
no, já třeba občanku musel odevzdat... tak jak víš, že ji Bystřa má..? |
|
|
|
motoblb |
Tím končím
Přidané 24-08-2010 22:15
|
Člen
|
tobig napsal:
motoblb napsal:
Myslím že Zdeněk má občanku,svůj rozum tak respektujte jeho rozhodnutí a nelezte mu do ..... pokud bude chtít tak se vrátí
no, já třeba občanku musel odevzdat... tak jak víš, že ji Bystřa má..? No u tebe mně to překvapuje nikdy bych to do tebe neřekvýřečný seš až až a do konce i v ruském jazyce za 30 eček |
|
|
|
tobig |
Tím končím
Přidané 24-08-2010 22:21
|
Člen
|
motoblb napsal:
tobig napsal:
motoblb napsal:
no, já třeba občanku musel odevzdat... tak jak víš, že ji Bystřa má..? No u tebe mně to překvapuje nikdy bych to do tebe neřek výřečný seš až až a do konce i v ruském jazyce za 30 eček
ano, kecy v kleci mi jdou... ovšem rozumově a s inteligencí jsem, kámo, už dlouho na nule....
a jsem šťastný..... |
|
|
|
motoblb |
Tím končím
Přidané 24-08-2010 22:23
|
Člen
|
tobig napsal:
motoblb napsal:
tobig napsal:
motoblb napsal:
no, já třeba občanku musel odevzdat... tak jak víš, že ji Bystřa má..? No u tebe mně to překvapuje nikdy bych to do tebe neřek výřečný seš až až a do konce i v ruském jazyce za 30 eček
ano, kecy v kleci mi jdou... ovšem rozumově a s inteligencí jsem, kámo, už dlouho na nule.... tak to je důležité a proto tě mám jako kámoše rád-to aby to nevyznělo nějak špatně
a jsem šťastný..... |
|
|
|
BoGuS |
Tím končím
Přidané 24-08-2010 22:26
|
Člen
Příspěvek: 112
Založený: 04.05.10
|
qwert napsal:
Taky tady končím...Odjíždím do Rumunska.Chovejte se tady slušně..
Přeju štastnou cestu.
Kam tam ? |
|
|
|
tobig |
Tím končím
Přidané 24-08-2010 22:43
|
Člen
|
motoblb napsal:
tobig napsal:
motoblb napsal:
tobig napsal:
motoblb napsal:
ano, kecy v kleci mi jdou... ovšem rozumově a s inteligencí jsem, kámo, už dlouho na nule.... tak to je důležité a proto tě mám jako kámoše rád-to aby to nevyznělo nějak špatně
a jsem šťastný.....
Máro v klidu, nevyznělo, nebuj....
Myslím, že asi vím co Bystřovi vadí... ale to už je bohužel úděl asi všech veřejných for a nejen o motorkách.... od jisté doby už neberu vážne, co se - a nejen - tady píše, naopak - sranda musí bejt.... a komerce pohltí dříve či později každou dobrou myšlenku, holt prachy hýbou světem, že? |
|
|
|
3X |
Tím končím
Přidané 24-08-2010 23:00
|
Člen
Příspěvek: 1698
|
to tobig: netrefil jsi to, jen slovo komerce je správně |
|
|
|
motoblb |
Tím končím
Přidané 24-08-2010 23:07
|
Člen
|
tobig napsal:
motoblb napsal:
tobig napsal:
motoblb napsal:
tobig napsal:
motoblb napsal:
a jsem šťastný.....
Máro v klidu, nevyznělo, nebuj....
Myslím, že asi vím co Bystřovi vadí... ale to už je bohužel úděl asi všech veřejných for a nejen o motorkách.... od jisté doby už neberu vážne, co se - a nejen - tady píše, naopak - sranda musí bejt.... a komerce pohltí dříve či později každou dobrou myšlenku, holt prachy hýbou světem, že? Ano ano sranda musí bejt -prachy byly jsou a budou a já na ně serunení nad dobré přátelé |
|
|
|
refi |
Tím končím
Přidané 24-08-2010 23:11
|
Člen
Příspěvek: 1251
Založený: 22.04.10
|
motoblb napsal:
prachy byly jsou a budou a já na ně seru není nad dobré přátelé
naprostý souhlas !!! |
|
|
|
tobig |
Tím končím
Přidané 24-08-2010 23:17
|
Člen
|
3X napsal:
to tobig: netrefil jsi to, jen slovo komerce je správně
tak alespoň něco mám správně.... |
|
|
|
Glerin |
Tím končím
Přidané 24-08-2010 23:20
|
Člen
Příspěvek: 16
Založený: 18.08.10
|
Komerce, komerce....vždyť v dnešní době je to všude.
Nedávno jsem řešil s kamarádem nad pivem minulost a současnost metalu a on, že moderní kapely neposlouchá, že jsou moc komerční
Jsem tu krátce, neznám Vás, takže nevím důvody atd., ale mít nějaké úspěšnější fórum "nekomerční" je dle mého názoru nemožné.
Navíc já v tom vidím naopak přínos.
|
|
|
|
epidem |
Tím končím
Přidané 24-08-2010 23:21
|
Člen
Příspěvek: 31
Založený: 21.08.10
|
Nerozumím řeči vašeho kmene.......kurnik tak nechci jezdit sám.jsem rád za každého kamaráda/dku které tu poznám,a jestli tě někdo se..e protože tu něco nabízíš,jak jsem z vlákna pochopil,tak se na něj taky...
Upravil epidem dne 24-08-2010 23:23
v očích smrt na řiti vlka |
|
|
|
tobig |
Tím končím
Přidané 24-08-2010 23:24
|
Člen
|
refi napsal:
motoblb napsal:
prachy byly jsou a budou a já na ně seru není nad dobré přátelé
naprostý souhlas !!!
jak se to vezme.... ono je to dost složitý, ale souhlasím s myšlenkou... |
|
|
|
3X |
Tím končím
Přidané 24-08-2010 23:24
|
Člen
Příspěvek: 1698
|
tobig napsal:
3X napsal:
tak alespoň něco mám správně....
nechci psát PM, raději osobně, ale něco je špatně |
|
|
|
tobig |
Tím končím
Přidané 24-08-2010 23:28
|
Člen
|
3X napsal:
tobig napsal:
3X napsal:
tak alespoň něco mám správně....
nechci psát PM, raději osobně, ale něco je špatně
ok |
|
|
|
petr_t |
Tím končím
Přidané 25-08-2010 14:21
|
Člen
Příspěvek: 691
|
Co to je ta komerce?člověk si na chvíli odskočí a hned sodoma gomora Jedem se kouknout na jeden šutr a na houby. |
|
|
|
Waltr |
Tím končím
Přidané 27-08-2010 20:42
|
Člen
Příspěvek: 752
Založený: 14.05.10
|
Kolik višní, tolik třešní.