Beda: mám stejnou jako Ty - v bílé.... po 35000km jsem vymenila plexi (měla jsem ho poškrábané) s origo pinlockem a je to jako bych měla novu přilbu , podle C3 je dost těžká,ale jsem s ní jinak velmi spokojená. Jen mi letos při silném a hlavně dlouhém (750km) dešti začalo zatíkat přes horní okraj plexi do přilby, ve Slušovicích mi řekli, že to těsnění není náhradní díl , teď jsem po výměně plexi zjistila, že mi tam i dost fouká právě přes ten horní okraj.... nevíš, co s tím?
<*))>< Suzuki XF 650 Freewind
Cesta je prý i tam, kde ji nevidím :-) .. tak uvidím! ;-)
Těsnění podložit oboustranou lepící páskou. Vyzkoušeno nemám, jen jsem o tom zaslech.
„Jedeme zkratkou pánové. Je to sice dál, ale zato horší cesta...“ DR 350 S
barney napsal:
Těsnění podložit oboustranou lepící páskou. Vyzkoušeno nemám, jen jsem o tom zaslech.
Dávám zapravdu. Já mám starou helmu Osbe, ale protože je stále v pohodě, dala jsem před koupí nové přednost vyřešení foukání do helmy. Jak píše Bohunka, při jízdě v dešti a za foukání silného větru je foukání do helmy nepříjemné. Mě osobně už nepomohla ani silnější kukla... .
Můj to právě vypodložil tou páskou a bylo to super. Jen helma už je fakt stará a tu a tam se objevila další mezírka..., takže příště oblepíme nejlépe celou hlavu... !
Pro Bohunku: také jsem chtěla "vyklápěčku", ale v Rakousku ji neuznávají, tak jsem to vzdala.
Medvedik cistotny napsal:
[quote]Bohunka napsal:
Mám obavy, že těsnení nejde ani vyndat
Určitě to půjde, já mám 10 let starou helmu a vytáhla jsem úplně vše. Ale je to Osbe, nevím, jak je to u jiných výrobců.[/quote
Já jsem to opravil tak, že jsem původní těsnění plexiskla opatrně odtrhl, na jeho místo jsem nalepil oboustrannou pásku 3M a původní těsnění po odmaštění vrátil z5 na místo a vše funguje neříkám na 100% ale tak na 90% nebo možná by to chtělo sehnat nevymačkanou těsnící gumu, ale i tak to pomohlo velmi. howk
blejdamintxr650r