Pořádný kopce jsou až v druhé půlce první části videa ;-)
Náklady na dovolených nám vycházeji 2 týdny (15-16 dní): 8-10 tis. benzín a cca 10 tisíc osoba (jsme pořád po penzionech a nebojíme se dát si pivo a večeři)
No a je tu další část: Bulharsko
[youtube]HzpXHVb7BOQ[/youtube]
Bvízka se k bvízce naklání
No teplo bylo slušný - nechápu jak tam někdo může v červenci srpnu vůbec žít...My to tam vzdali - dle videa poměrně snadno a bez boje, ale je třeba si uvědomit tu situaci. Problém byl v tom, že v tom šílenym vedru a provozu jsme byli na asijský straně kde jsme chtěli nocovat. od hotelu by jsme pak na bazar a ty hlavní památky museli na evropskou část právě tim hicem a provozem a pak se zase vracet večer zpět a ráno na motorkách zase přes celé město aby jsme pokračovali směr Řecko.
V tu chvíli, nevědouc, že se nedostaneme do Makedonie Albanie Černé hory atd. (ale o tom až v další části videa) jsme rozhodli tak jak jsme rozhodli. Vidina vypadnout z toho pekla pryč byla lepší než hledání ubytování na evropské straně... navíc ceny za ubytování by některým z nás dost nabouraly rozpočet...
Už jsme spali, navíc po nějakém pivu a slivovičce, takže já sem zemětřesení vnímal v polospánku a když jsem uplně procitnul tak už bylo po všem. Kámoši přiběhli z vedlejšího pokoje že jako zemětřesení, tak nás nenapadlo nic jiného než ve druhym patře vylézt na balkon a rozhlížet se co a jak.
To že i majitel domu a naši sousedi - turci vyběhli všichni ven nám nepřipadalo jako podnět taky vylběhnout a kámoš se jen zeptal majitele z balkonu jestli OK a jestli už je konec :-D
A šlo se dál spát... jen holky nějak nemohly usnout - přitom jsme je uklidňovali. Ták, pohoda... pěkně si naklepejte polštářek... teda to už nemusíte to už máte :-D
...když jsou turci při otřesech takto naučení vybíhat z domů (rozumné řešení), mohli by turistům ve vyšších patrech k balkónům instalovat evakulační tyče (a la hasiči)
voda, hory... dokonce i nějaký ten offík - během kterého jsem (byť v singlu) narazil břichem na kámen a "pocuchal" kryt motoru - a to byl možná ten důvod že moto je teď v Grave na zvýšení... ;-)
Díky. Je fakt že je to rozdíl od fotek. Ty človšk nejak roztřídí, promaže a někam uploaduje - někdy k nim da GPS pozice a nějaký popisek... jo je to práce, ale i bez ní se to dá rodině ukázat.
Video je bez úprav na nic. Doba zpracování videa je u mne tak 1 min. za hodinu a dokud neni nějakej celek hotovej tak to ani ukázat nejde... Nepíšu to proto aby někdo obdivoval mou práci, ale aby jste věděli do čeho se pouštíte když si řeknete - z příští dovolené uděláme video
Ze zkušeností vím, že to musela bejt hromada práce. Najet ty kiláky bylo určitě víc v pohodě:-) Je to mimo téma, ale v čem upravujete videa? Umím fotky, ale videa nic moc ... Je něco, co je jednoduché a intuitivní? Potřebuji jen prostříhat pár videí z letošní moto-dovolené, vyšší ambice nemám.
Chtel bych podekovat za super videa z vasí dovolene muselo to bejt opravdu fajn .. Budu tise zavidet ..
Varan 05´
http://www.motorkari.cz/motorka/?mid=79473
HonzaCBX napsal:
Ze zkušeností vím, že to musela bejt hromada práce. Najet ty kiláky bylo určitě víc v pohodě:-) Je to mimo téma, ale v čem upravujete videa? Umím fotky, ale videa nic moc ... Je něco, co je jednoduché a intuitivní? Potřebuji jen prostříhat pár videí z letošní moto-dovolené, vyšší ambice nemám.
Já v pinaklu 12,je to v češtině,když o tom nic nevíš tak se z prvu zdá složitý ale dá se to pochopit.Když do toho vnikneš tak je to i dobrá zimní zábava a dá se z toho vykouzlit opravdu hodně..