Když jsme s Břeťou najížděli podklady pro itík, tak jsme se tam ubytovali
Měli gulášek a byl výborný. Lepší než ten co nám dali v pátek (taky větší porce)
Ryby z uďáku chutnaly stejně. Podle mě dobře
Nic nedávalo tušit, že by to mohl být nějaký "průser"
Já to nebral jako kritiku organizátorům, ti za to zcela nemohli, já to beru tak, že přežijí lidi, kteří urvou co se dá bez ohledu na poctivost a to jste nemohli vědět, třeba jen hodnota podané snídaně odpovídala vybraným penězům?
Když jsme s Břeťou najížděli podklady pro itík, tak jsme se tam ubytovali
Měli gulášek a byl výborný. Lepší než ten co nám dali v pátek (taky větší porce)
Ryby z uďáku chutnaly stejně. Podle mě dobře
Nic nedávalo tušit, že by to mohl být nějaký "průser"
nikdo si myslím nebude dávat vinu bře´tovi a tobě....tohle se prostě nedalo uhlídat...slíbit není hřích..a výsledek je jinej...
svoboda,svoboda názoru,svoboda myšlení je nezaplatitelné a nezpochybnitelné....
Hele pánové, jestli můžu vstoupit do diskuze, tak obsluha v kempu byla fakt katastrofen! Holčina měla v pátek pivo hrozně hnusný a ještě teplý a když jsem jí řekl : máte teplý pivo, tak mi odpověděla : NEMÁM
Až mě zamrazilo, po tom co jsem četl Karerův příspěvek o padlých hostinských, kteří to mysleli dobře....mám asi tisíc podobných zkušeností, včetně svojí!
Jinak my díky pozdnímu přihlášení na akci byli ubytovaní v penzionu Zátiší, hned na vjezdu do obce. Paní vedoucí se mohla přetrhnout, dokonce nás odvezla v pátek do kempu a zpět, abychom nemuseli v dešti. Večer řekla, že sice nemá jídelák, ale že nám uvaří, co chceme a na půlnoc udělala navíc pečenej bůček...s chlebíkem, hořčicí a křenem, fakt pecka! Ubytko 350,-, pivko nevím, ale bylo lepší než u kozatky, večeře kolem kila a ten bůček asi za pade! To jen pro vaší info, nechtěl jsem vás naštvat Čůůs a ještě jednou díky realizačnímu týmu
alfik napsal:
Hele pánové, jestli můžu vstoupit do diskuze, tak obsluha v kempu byla fakt katastrofen! Holčina měla v pátek pivo hrozně hnusný a ještě teplý a když jsem jí řekl : máte teplý pivo, tak mi odpověděla : NEMÁM
Až mě zamrazilo, po tom co jsem četl Karerův příspěvek o padlých hostinských, kteří to mysleli dobře....mám asi tisíc podobných zkušeností, včetně svojí!
Jinak my díky pozdnímu přihlášení na akci byli ubytovaní v penzionu Zátiší, hned na vjezdu do obce. Paní vedoucí se mohla přetrhnout, dokonce nás odvezla v pátek do kempu a zpět, abychom nemuseli v dešti. Večer řekla, že sice nemá jídelák, ale že nám uvaří, co chceme a na půlnoc udělala navíc pečenej bůček...s chlebíkem, hořčicí a křenem, fakt pecka! Ubytko 350,-, pivko nevím, ale bylo lepší než u kozatky, večeře kolem kila a ten bůček asi za pade! To jen pro vaší info, nechtěl jsem vás naštvat Čůůs a ještě jednou díky realizačnímu týmu
do prdele že jsme to nevěděli
alfik napsal:
Já si té hospody taky všiml až při odjezdu, vypadala dobře a evidentně v ní taky dobře bylo
Nu což, ale Břéťovi velké díky, šimíček je taky borec, jen víc takových "magorů",,, svět je hned veselejší
alfik napsal:
Já si té hospody taky všiml až při odjezdu, vypadala dobře a evidentně v ní taky dobře bylo
Nu což, ale Břéťovi velké díky, šimíček je taky borec, jen víc takových "magorů",,, svět je hned veselejší
souhlas
Alfík - J,j. Takových penzionů je všude hodně. Problém začíná, pokud potřebuješ sehnat na určitý termín ubytování pro sto lidí.
Mluvil jsem s Břeťou o jedné horské chatě, kde by šlo eventuálně udělat další setkání, ale mají tam jen 64 míst a to je jak vidno málo. Mám taky typ na horský hotel, kde by v tom množství vyšlo ubytko asi 280kč-s WC,se sprchou na pokoji. Kapacita 94 míst. To už by mohlo stačit.
Hele taky tam byly mouchy v tom penzionu...hlavně teda v pokoji na parapetech Ale díky tomu, že jsme nestihli ofíko přihlášení do kempu, jsme chcá - nechcá museli přespat tam a ve výsledku se to ukázalo jako lepší volba. Takže náhodička! Joo a vedoucí se jmenuje Jana, gdyby to náááhodou někomu pomohlo v komunikaci
KOV - nabídnu Břéťovi taky své kontakty, již jsem avizoval....mám dobrýho kámoše v DOUPĚTI v Humpolci, jestli jste tam někdo někdy nebyl. Je to takovej trošku svůj člověk, ale je s ním dobrá dohoda a zatím dodržel všechno na čem jsme se dohodli a co slíbil. Pořádali jsme tam letos celorepublikový sraz jedný společnosti...a zvládlo se to v pohodě. Mrkni sem http://www.stockuv-dvur.cz/ Ale nechci mu dělat reklamu, jen čistě info.
alfik napsal:
Bylo mi to hned divný, že jste pořád tam. Teď už to chápu..... Taky jsem tam mohl přibrzdit.....
No nic, alespoň není nasazená laťka ve službách moc vysoko....
Jinak počet míst bych nebral doslovně, nějak se vždycky vejdeme...
newman
Ahoj přátelé. Děkuji všem účastníkům Babího léta za chválu, i když se to tentokrát dokonalosti neblížilo. Chyběl hlavní faktor takto zaměřených akcí, hezké počasí. Mám pocit, že nám tentokrát byla shora doručena všechna voda, kterou jsme si nevybrali na předchozích šesti, sluncem projasněných, setkáních členů a příznivců stránek Cenduro.
O to více oceňuji, že i přes velmi nepříznivé předpovědi počasí, drtivá většina přihlášených přijela a vydržela. Potvrdilo se, že cestovní enduro nejezdíte „kvůli IMAGE“, ale protože vás to baví, že to máte v srdci.
Co dodat k Orlickým horám? Myslím si, že máme štěstí, že žijeme tak v krásných končinách jako jsou Čechy, Morava, Slezsko a Slovensko. Můžeme si užívat vyjížděk krásnou a pestrou krajinou, kdykoli to čas (a peněženka) dovolí. I do Orlických hor má cenu se vracet! Vyčkejte hezkého počasí a zajeďte si tam znova …projeďte se trasou „Kotár rallye“ podle itineráře, nebo jen tak „kam vás kola povezou“. Stojí to za to!
Jsem rád, že jsme se (s mnoha z vás už po několikáté) setkali, mohli se pozdravit a popovídat. Těším se na další setkání, ať už na akcích stránek CENDURO či jinde a na cestách i necestách.
------------- PS: ke Bamboo campu za mne "no comment" ...snad jen, že když jsme místo konání vybírali, zdálo se nám, že vše bude OK
jooooj fajne bolo fajne... ako vzdy super ludia a to je to najdolezitejsie... ze pocasie nevyslo a coze... mne stacilo vidiet ze ludia su stastni a k tomu slniecko netreba...kedze o prijemnu atmosferu sa vieme predsa postarat my sami
takze mooooc som rada ze som vas opat videla, ze som si zajazdila v blate a dala bahenny kupel hned niekolkokrat , ze sa motorecka moja vysantila tiez a tak sa tesim kedy VAS opat uvidim takze do skoreho videnia
Ahoj.Taktéž děkuji za bezvadnou akci,teda až na část jídelníčku,bo makovec jsem měl v neděli naposled na vojně v r.87,ale jinak super a v dešti.A zkratka po"šotolině" dobrá.Stejně by mě zajímalo kde se od nás newman v tom Polsku oddělil.Tak někdy příště ahoj.
Jo, potratil jsem tam v pátek rukavice,tak pokud je někdo náhodou našel a nehoděj se mu neboť byly od BMW dejte prosím vědět.
Ahojte, to počasí ten celkový dojem hodně zazdilo, takže zbyl i čas si všímat věcí, nad kterými, za jiných okolností, bychom asi mávli rukou... možná....
Ale neděle byla báječná, dojeli jsme se sluníčkem a po suché cestě!
Uzavřel bych to asi takhle: konec dobrý, všechno dobré