wiktor napsal:
Tak to uzcite jo...
normalne jezdim ptes trat a vrchem k Brlnce ale uz jsem toho mel dost a tak jsem to vzal pres Cistou a v tom lese takove pekne prekvapeni
No tak se tam někdy sejdem[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dvccKUjFZy4[/youtube]
Neper se,život ti dá do držky sám.
danielprochazka napsal:
Taky to tu neni oranzove
To neni provokace, ja to myslim vazne.
Treba i doma v ČR se udela hezky, a budete mit teplo
kuwa tohle je provokace, určitě má školení v KLDR jak nasrat lidi
Par lidi z te zeme co prislo sem znam, myslim si ze jsou uplne normalni, hnedle jako mi. Jen trochu pracovitejsi. Oni nemuzou za to kdo jim sedi na zadech, nezapominejte na to ze jsme na tom byli podobne.
Ale jinak nechci provokovat.
To ze mam BMW jeste neznamena ze nemuzu mit rad KTM
A pocasi?
Take se dockate
Nic není nemožné
Tak motorka je na balena a pripravena na dovolenou, ale ja jsem v postylce a mam hroznou kocovinu
Dnes je peknych 25 a fouka od more, super pro cestovani.
No nic, pojedu zitra a to ma byt 30. To take neni k zahozeni.
Vsem preji klidne svatky, a hodne stesti do noveho roku.
Dan New Zealand
Nic není nemožné
petr0604 napsal:
Takže vyjíždíš Břeťo jo? Na čem jedeš?
...co myslíš, na čem méně fouká a hřejí tomu hefty
...pokud počasí vydrží (případně půjde teplota ještě pár stupňů nahoru), pokusím se vzbudit i Tenerku, ale pokud chci vyjet (nastartovat) kdykoli, volím Bramborku
danielprochazka napsal:
Tak motorka je na balena a pripravena na dovolenou, ale ja jsem v postylce a mam hroznou kocovinu
Dnes je peknych 25 a fouka od more, super pro cestovani.
No nic, pojedu zitra a to ma byt 30. To take neni k zahozeni.
Vsem preji klidne svatky, a hodne stesti do noveho roku.
Dan New Zealand
...ty podmínky ti závidím - no užij si to ...hezkou dovolenou
petr0604 napsal:
...pokud počasí vydrží (případně půjde teplota ještě pár stupňů nahoru), pokusím se vzbudit i Tenerku, ale pokud chci vyjet (nastartovat) kdykoli, volím Bramborku
Tenerka musí nastartovat bez problému, ne? Vždyť je po GO....Já se těším na jaro na první zážeh, to zase bude přemlouvání....ale na potřetí se vždy nechá přemluvit
petr0604 napsal:
Tenerka musí nastartovat bez problému, ne? Vždyť je po GO....Já se těším na jaro na první zážeh, to zase bude přemlouvání....ale na potřetí se vždy nechá přemluvit
...myslím, že když nebudu zapomínat při dojezdu domů zastavovat benzínové kohouty a nechám Tenerku zbytek benzínu "vyvrčet", bude její chuť startovat po delší odstávce výrazně větší ...jinak šlape bezvadně
Jsi velmi statečný muž.... Nějak měknu, už nejezdím ani na Babettě.....(Do práce)
Neodpoutávej se nikdy od svých snů! Když zmizí, budeš dál existovat, ale přestaneš žít..."
(Mark Twain)