Příjde mi, že už by ten název cestovní enduro mohli nahradit novou kategorií, cestovní Euroduro.
Mě už to příjde že ty novinky nemají nic společného s endurem
S Rablenkou cestou necestou
Motorka je to mooc hezká, ale jak píše Jencekgs s endurem to už nemá nic společného. Caponord 1200, Multistrada a Tiger 1055 by měli mýt svou kategorii
Aprilia - FUJ cozpak se dela nejucelnejsi druh motorky tak ze se odrizne predek ze supersportu a da se tam velkej motor?? a vyssi podvozek??
XL 1000V Varadero(zebra)
Líbí se mi, že jdou svojí vlastní cestou a nevytvářejí další variaci na téma "GS 100x jinak, pokaždé lehké, stravitelné, málo kalorické".
Asi bych si ji nekoupil, na zdejší rozbité silnice si představuji motorku trochu jinak vymyšlenou, ale na alpské a vůbec západoevropské ježdění to bude asi zajímavá a příjemná motorka.
Italové mají tentokrát (pro mě překvapivě) palec nahoru
BMW GS = stroj na radost
buboGS napsal:
Líbí se mi, že jdou svojí vlastní cestou a nevytvářejí další variaci na téma "GS 100x jinak, pokaždé lehké, stravitelné, málo kalorické"
Todle je boj Aprilia vs. Ducati
To že o prodejnosti jako má GS si můžou nechat jenom zdát už asi pochopili http://www.motobl...iu-venduti
smazak73 napsal:
Už se tady dlouho nehádáli jestli vingl na kufr nebo jo a ták
A co aprília je stejně sračka......se vám divím,že se tím vůbec zajímáte
Však to přijde vydrž Prtka
Neper se,život ti dá do držky sám.
smazak73 napsal:
Už se tady dlouho nehádáli jestli vingl na kufr nebo jo a ták
A co aprília je stejně sračka......se vám divím,že se tím vůbec zajímáte
Tak sračka to je, o tom žádná,ale všichni si mysleli,že víc to posrat už snad ani nejde.A ejhle.Překonali sami sebe a posrali to ještě víc.Maladci.
Nic ve zlém.To já jenom tak,pro formu.
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)