Kde nechat opravit motohadry?
|
HonzaETV |
Přidané 28-10-2010 19:53
|
Člen
Příspěvek: 182
Založený: 02.05.10
|
Nemáte někdo zkušenost s někým kdo se zabývá opravami motohader? po dnešním pádu bych potřeboval poléčit dvě bundy a kalhoty...
Nejde pro mě neexistuje... |
|
|
|
ivan66 |
Přidané 28-10-2010 20:11
|
Člen
Příspěvek: 1415
Založený: 12.06.10
|
HonzaGS napsal:
Nemáte někdo zkušenost s někým kdo se zabývá opravami motohader? po dnešním pádu bych potřeboval poléčit dvě bundy a kalhoty...
Sakra, sakra, doufám že jste v pohodě, bacha nato po ránu jsou už
cesty a cestičky kluzké.
Kámošovi opravovali textil u Psa v Přívoze, ale nevím jak to je teď,
byl to už nějaký pátek. |
|
|
|
komaiz |
Přidané 28-10-2010 20:11
|
Člen
Příspěvek: 99
Založený: 22.05.10
|
Zdar v PSI opravují hadry velmi rychle a celkem levně. Jenom nevím jestli nedělají jen svoji značku za optání nic nedáš. |
|
|
|
prezi |
Přidané 28-10-2010 20:55
|
Hlavní Administrátor
Příspěvek: 4046
Založený: 20.04.10
|
oj oj Honzo, ty jsi to někde položil? ...jste oba OK? |
|
|
|
PetrAT |
Přidané 28-10-2010 21:32
|
Člen
Příspěvek: 2285
Založený: 27.05.10
|
Kamarádovi svého času opravovali v Canisu (pracovní oděvy)
Ale měl oblečení bez membrány |
|
|
|
HonzaETV |
Přidané 28-10-2010 22:34
|
Člen
|
prezi napsal:
oj oj Honzo, ty jsi to někde položil? ...jste oba OK?
Bohužel už je to tak...v Brankách u Valmezu...za tí přejezdem je taková táhlá pravá zatáčka do kopce...a nějáká p..a tam rozlila olej nebo neftu či co...bylo to jak kluziště...jak jsem zvedal motorku tak jsem si málem nabil hubu podruhé, pač mi podjely nohy...první okamžik si ani nevybavuju...až jak se kloužu po asfaltu a od motorky letí proud jisker...absolutně bez varování jsem sebou švihnul...
Ale oba jsme v pohodě...odnesl to jen skoro durch prodřený padák pod pravým válcem, rukáv na bundě a kalhoty...Natka má prodřenou jen bundu...já mám trochu modřinu na kyčli a Natka naraženou ruku jinak zaplať pán bůh nic...zítra sem hodím fotky...
|
|
|
refi |
Přidané 29-10-2010 07:13
|
Člen
Příspěvek: 1251
Založený: 22.04.10
|
řeším totéž s mou rukkou, už se mi nechce jezdit s dírou na prdelce takže budu taky kontaktovat nějaké tipy, když tak dám vědět
---------------------------------------------------------------------------------------
Člověk, který cestuje s touhou dozvědět se, směřuje přes všechny dálky hlavně k sobě samému. Jan Werich |
|
|
|
jencekgs |
Přidané 29-10-2010 07:55
|
Člen
Příspěvek: 1269
Založený: 03.05.10
|
Tak ještě jste celí. Letos těch pádů je nějak moc
To Refi: Už ti na ni táhne??
S Rablenkou cestou necestou |
|
|
|
Slam |
Přidané 29-10-2010 08:04
|
Člen
Příspěvek: 154
Založený: 04.09.10
|
refi napsal:
řeším totéž s mou rukkou, už se mi nechce jezdit s dírou na prdelce takže budu taky kontaktovat nějaké tipy, když tak dám vědět
Musíš používat kvalitní spodní prádlo.. To sou samý krajky a pak se divíš, že ti na ni táhne.. Není nad bavlnu, případně na eskymácký styl - lední medvěd chlupem dovnitř..
Z integrálky na fízla neplivneš...
Slam... |
|
|
|
refi |
Přidané 29-10-2010 08:47
|
Člen
|
jencekgs napsal:
Tak ještě jste celí. Letos těch pádů je nějak moc
To Refi: Už ti na ni táhne??
jo
---------------------------------------------------------------------------------------
Člověk, který cestuje s touhou dozvědět se, směřuje přes všechny dálky hlavně k sobě samému. Jan Werich |
|
|
|
refi |
Přidané 29-10-2010 08:49
|
Člen
|
Slam napsal:
refi napsal:
Musíš používat kvalitní spodní prádlo.. To sou samý krajky a pak se divíš, že ti na ni táhne.. Není nad bavlnu, případně na eskymácký styl - lední medvěd chlupem dovnitř..
dobrý nápad, zajdu s tvou eskymáckou průkazkou do makra, není boha abych nějaká kožuchová tanga nesehnala
|
|
|
HonzaETV |
Přidané 29-10-2010 08:54
|
Člen
|
Na netu jsem našel někde v Olomouci firmu Elbow co vyrábí mototoblečení a píšou tam, že dělají servis i konkurenčních značek...nemáte s nimi někdo zkušenost?
|
|
|
Norbert |
Přidané 29-10-2010 09:06
|
Člen
Příspěvek: 6
Založený: 29.10.10
|
Zdravím, máte niekto skúsenosti s impregnáciou oblečenia? S čím, ako kde? |
|
|
|
Slam |
Přidané 29-10-2010 11:39
|
Člen
|
refi napsal:
Slam napsal:
refi napsal:
dobrý nápad, zajdu s tvou eskymáckou průkazkou do makra, není boha abych nějaká kožuchová tanga nesehnala
Zkus to.. u nás sou k sehnání právě jen ty krajky.. to víš.. přeci jen je tu asi tak o 20°C tepleji jak u vás...
Slam... |
|
|
|
Slam |
Přidané 29-10-2010 11:41
|
Člen
|
Norbert napsal:
Zdravím, máte niekto skúsenosti s impregnáciou oblečenia? S čím, ako kde?
když jsem kupoval rev'it, tak jsem k tomu hned přikoupil impregnační sprej, kterej jsem na to hned vypleskal. Celou sezónu jsem nepromok a to jsem jsem jezdil bez té vnitřní nepormokavé vložky.. Řekl bych, že na lehčí nabo krátkodobý deštík to stačilo.. :-) Letos koupím ty spreje alespoň tři, páč ještě chci naimpregnovat aj stan...
Slam... |
|
|
|
prezi |
Přidané 29-10-2010 13:08
|
Hlavní Administrátor
Příspěvek: 4046
Založený: 20.04.10
|
HonzaGS napsal:
prezi napsal:
Bohužel už je to tak...v Brankách u Valmezu...za tí přejezdem je taková táhlá pravá zatáčka do kopce...a nějáká p..a tam rozlila olej nebo neftu či co...bylo to jak kluziště...jak jsem zvedal motorku tak jsem si málem nabil hubu podruhé, pač mi podjely nohy...první okamžik si ani nevybavuju...až jak se kloužu po asfaltu a od motorky letí proud jisker...absolutně bez varování jsem sebou švihnul...
Ale oba jsme v pohodě...odnesl to jen skoro durch prodřený padák pod pravým válcem, rukáv na bundě a kalhoty...Natka má prodřenou jen bundu...já mám trochu modřinu na kyčli a Natka naraženou ruku jinak zaplať pán bůh nic...zítra sem hodím fotky...
...táhlá pravá? UAU! ...to vás to muselo poslat do protisměru, ne?
...HLAVNĚ ŽE JSTE OK !!! |
|
|
|
3X |
Přidané 29-10-2010 15:29
|
Člen
Příspěvek: 1698
|
Slam napsal:
.. to víš.. přeci jen je tu asi tak o 20°C tepleji jak u vás...
máš obráceně teploměr
a ty spreje, to je tekutý asfalt? |
|
|
|
HonzaETV |
Přidané 29-10-2010 18:03
|
Člen
|
prezi napsal:
HonzaGS napsal:
prezi napsal:
...táhlá pravá? UAU! ...to vás to muselo poslat do protisměru, ne?
... HLAVNĚ ŽE JSTE OK !!!
No naštěstí neposlalo...zůstali jsme ve svém pruhu...ale největší prdel je, že jsem tama vůbec nemusel jet, kdybych já debil respektoval tu objíždku:-D
|
|
|
task |
Přidané 29-10-2010 18:07
|
Člen
Příspěvek: 201
Založený: 18.08.10
|
Pokud potřebuješ opravit motohadry ??
A jseš z okolí Rychnova tak znám výbornou švadlenu.
|
|
|
|
HonzaETV |
Přidané 29-10-2010 18:09
|
Člen
|
task napsal:
Pokud potřebuješ opravit motohadry ??
A jseš z okolí Rychnova tak znám výbornou švadlenu .
Motohadry opravit potřebuju...ale jsem z druhého konce republiky...ale díky za snahu:-)
|
|