'' KROCAN n.11 - a neb návrat ke kořenům
9-11.10.2015
A je to tady. Krocan č.11 je tu. Setkání příznivců cestování, velkých cestovních endur a lidí stejně posedlých motocykly.
Tentokráte se vracíme o několik let zpět, do doby kdy Krocan vznikal...
Vracíme se k vyjížďkám za vodičem, ale protože doba pokročila bude i trasa v navigaci. Tentokráte se podíváme více na hranici a cestičky mezi hraničními patníky poznáme zase kousek dál a jinde..
Tentokráte bude i vyjížďka pro ty co si do offroadu netroufnout, takže jsou vítaní i jezdci na silničních motorkách.
A bude jedna skupina lehký off - pro ty co by rádi taky zaoffali ale nemají na to vhodný stroj nebo zkušenosti.. takže se rozhodně neboj a přijeď
Bude po dovolených, bude možnost si pustit Vaše fotky z Vašich cest. A když to vyjde, bude i překvapení, snad mezi nás zavítá i účastník Dakaru.
Večer popijeme, dobře pojíme, alpské vršky, vichr z alp a další dobrůtky budou v dostatečném množství.
Od této chvíle se můžete na akci registrovat ZDE
Upravil Pardal dne 27-08-2015 12:41
cestovaní na moto - to je vášeň
Pokud bude začátečníků/špatně obutejch strojů víc, tak jsem schopnej vzít jednu skupinku na nějakou lehčí trasu.
Oficiální trasu teprv začínáme najíždět, ale na E07 by byla sjízdná jen v případě absolutního sucha a zdatného jezdce. No a po tom suchém létě se toho podzimu malinko bojím :-).
Čau, Tom
BURE napsal:
Sucho v rijnu? Toho se fakt bojim. A moje zdatnost je spise k smichu...
Tak pak jedině pokud by vás bylo víc tak udělat odloučenou skupinku s lehčí trasou - šotolinek a snadnějších tras znám v okolí desítky, možná stovky kilometrů, takže pokud by byl dostatečný zájem - řekněme více jak pět lidí - pak nemám problém vzít jednu skupinku na "Krocana light"
Čau, Tom
Já se na Krocana hlásím, ale troufnu si jen na silniční vyjížďku - to víte, silniční V-Strom, jezdec začátečník. Představa, že bych motorku někde položil do bláta mě děsí.
pro BURE / Lodyha: obujete ostré pneu - tím nemyslím E-09, ale nějaká aspoň Mitas Céčka.
Nejsou drahé a všichni vám potvrdí, že pneu udělají polovinu práce za vás. Takže začátečních na ostrých pneu je na tom stejně jako pokročilý na E-07 nebo E-09... Je to investice, která se ti vrátí třeba v tom, že budeš méně padat, takže méně odrbeš věci na motorce...
Plánovat podzimní offroad na E-07 je kravina. Doporučuju test - vem si motorku, zajeď dva dny po dešti na hliněnou polňačku, zkus vyjet kus travnaté louky a za pár minut toho máš plné zuby, nebaví to, utahá tě to - a to chceš dělat celý den?
P.S. po mém vykloubení levého lokte zatím můžu jenom po asfaltu a to musím mít posilovač spojky... offroad letos nehrozí
Když má člověk víc než potřebuje, neznamená to, že bude šťastnější... mně stačí dvě kola. tyfoza.blogspot.cz
Ceka budou v OFFu fajn, ale nejak se do nej musis dostat. A pak se na asfaltu citis jako v OFF na E07. Jelikoz vic jak 90% odjezdim na asfaltu, tak na Cecka dlabu. Ale mas asi recht, ze delat si laskominy na OFFik v pulce rijna s E-07 zavani neznalosti pomeru, nebo nedostatecnou mentalni vybavenosti. Ja splnuju oba body...
letos bude i varianta pro motorky co do offu nechtějí.. takže určitě přijeďte
Off asi bude jeden z těžších.. bohužel sem nejdou vkladat foto z rajčete .. a není čas to řešit nějak jinak, takže asi se někomu kdo fotky ma bude chtít sem něco hodit tak at to uděla.. :-D
Upravil Pardal dne 26-08-2015 12:33
cestovaní na moto - to je vášeň
Ted jsem si pustil ty videa a omlouvam se, ze jsem s tim vubec zacal! Jsem fakt nemel predstavu oc jde. To je jako bych se chtel prave ted prihlasit na ultramaraton. Omlouvam se vsem, kteri se mi to tu snazili vysvetlit a ztraceli tu se mnou cas...
Jestli pojedu, tak potupne po silnici.
Nebuď měkej, to video je z mého prvního Krocana, to jsem jezdil terén již 2 měsíce, gumy nic moc a dal jsem to, sice víc než polovinu s vytočeným kotníkem a na večeři jsem jž nedošel, ale dojel jsem to.