Benzinky-hříšníci
|
xx4 |
Přidané 23-08-2010 18:14
|
Člen
Příspěvek: 1660
Založený: 02.05.10
|
Dneska jsem dovezl motorku ze servisu (pro šťouraly-pravidelný servis ) a dozvěděl jsem se pěkné věci.Vzhledem k tomu že po natankování na benzince za obcí Dvorce (hlavní tah z Opavy směrem na Šternberk) začaly problémy se starty a nestálostí volnoběhu,nechal jsem pro sichr a jistotu překontrolovat karbce.A ejhle.V karburátorech vody jak v cisterně a mimo to ještě nějaký neidentifikovatelný sajrajt-nejspíš zhmotněné Bursíkovy zelené sny.
Takže osobně si tuhle benzinku dávám do klatby a už mě tam tankovat neuvidí.
Jestli si dobře pamatuju,tak nějaké problémy po natankování na té samé benzínce měl i Sváča04.
Pokud znáte další hříšníky co przní benzín,tak sem s nima. |
|
|
|
qwert |
Benzinky-hříšníci
Přidané 23-08-2010 18:54
|
Člen
Příspěvek: 5521
Založený: 13.05.10
|
No podle kontrol ČOI dvě třetiny benzinek nesplnují normy pro SLUŠNÝ benzín.Sere mě že nezveřejní které.. |
|
|
|
svaca04 |
Benzinky-hříšníci
Přidané 23-08-2010 19:08
|
Člen
Příspěvek: 172
|
Jo jo taky jsem tam tankoval ..po vyjetí nádrže se cukání a problémy z volnoběhem vráliti do normálu, zdá se být vše v pořádku....volnoběh držím a se startem problémy nemám..... tak sand to bude OK. snad to dakarák skousl.....
2009-2012 F 650 GS Dakar
2012 - ? ? R 1150 Gs Adventure
2017 - ? ? WR 450 F |
|
|
|
xx4 |
Benzinky-hříšníci
Přidané 23-08-2010 19:27
|
Člen
|
qwert napsal:
No podle kontrol ČOI dvě třetiny benzinek nesplnují normy pro SLUŠNÝ benzín.Sere mě že nezveřejní které..
ČOI asi nějak nepobrala koho má vlastně před kým chránit. |
|
|
|
xx4 |
Benzinky-hříšníci
Přidané 23-08-2010 19:28
|
Člen
|
svaca04 napsal:
Jo jo taky jsem tam tankoval ..po vyjetí nádrže se cukání a problémy z volnoběhem vráliti do normálu, zdá se být vše v pořádku....volnoběh držím a se startem problémy nemám..... tak sand to bude OK. snad to dakarák skousl.....
Jo to je výhoda vstřikování,ale i tak bych zkusil odkalit nádrž.Voda je hrozná sviňa. |
|
|
|
3X |
Benzinky-hříšníci
Přidané 23-08-2010 19:36
|
Člen
Příspěvek: 1698
|
pavelgs napsal:
svaca04 napsal:
Jo to je výhoda vstřikování,ale i tak bych zkusil odkalit nádrž.Voda je hrozná sviňa.
voda je dobrá, aspoň ti to nechytne plamenem
ale ze zásady na těch noname čerpačkách nikdy netankuji a kafe tam taky stojí za prd . Už jsem slyšel o spoustě problémů s motory , ale teda jen na autech. |
|
|
|
ivan66 |
Benzinky-hříšníci
Přidané 23-08-2010 20:26
|
Člen
Příspěvek: 1415
Založený: 12.06.10
|
Co na to říct, je to bord.l, já si začal brát účtenky pro případný problém. |
|
|
|
Kokrik |
Benzinky-hříšníci
Přidané 23-08-2010 21:16
|
Člen
Příspěvek: 128
Založený: 16.07.10
|
Já mám taky problém,ale v autě,tankuju pouze u Shell,většinou na Těšínské na Slezské Ostravě,nebo ve Vratimově a vždycky ten lepší,Shell V Power a od loňska mi začal baworáček dost pocukávat,měla jsem ho i v servisu,prý nekvalitní nafta,tak už fakt nevím,kde tankovat,že prý ověřená Shellka,dělá mi to pořád |
|
|
|
PetrAT |
Benzinky-hříšníci
Přidané 23-08-2010 21:49
|
Člen
Příspěvek: 2285
Založený: 27.05.10
|
Já měl problémy s autem
Bral jsem pravidelně Shell Nat 95 a auto přestalo táhnout
Momentálně beru OMV a zatím ok
Co mám info od člověka co hooodně jezdí, tak on bere už dlouhodobě pouze OMV a Benzina. Bere samo naftu. |
|
|
|
PetrAT |
Benzinky-hříšníci
Přidané 23-08-2010 21:50
|
Člen
Příspěvek: 2285
Založený: 27.05.10
|
qwert napsal:
No podle kontrol ČOI dvě třetiny benzinek nesplnují normy pro SLUŠNÝ benzín.Sere mě že nezveřejní které..
Jo, to je bordel
Nechápu proč nechrání spotřebitele
Asi fakt mají strach z tahání po soudech |
|
|
|
oldsandal |
Benzinky-hříšníci
Přidané 24-08-2010 11:03
|
Člen
Příspěvek: 262
Založený: 06.07.10
|
Také jsem slyšel, že ani třeba u Shellu to nemusí být vždy OK. Někdo na jiném fóru psal, že se to bere stejně vše od jednoho či dvou výrobců a tu samou zásobovací cisternu pak můžete potkat u značkové pumpy, stejně jako o kus dál u neznačkové. Tak si pak vyberte.
|
|
|
|
jencekgs |
Benzinky-hříšníci
Přidané 24-08-2010 11:13
|
Člen
Příspěvek: 1269
Založený: 03.05.10
|
Četl jsem nějaké vyjádření někoho z Čoi a ten říkal že to nezveřejňují ze dvou důvodů. A to že pohoné hmoty nejsou tak závadné a že než se udělají rozbory psliv, tak uběhne nějaký čas a prý už ta čerpačka může mít vše ok a zveřejnění by ji poškodilo. No sice to moc nechápu. To je jak kdybych kradl a než mi to dokážou tak bych přestal a řekli že už je to vlastnš ok
Jinak já tankuju vždy nejlevnější a zatím jsem neměl problém. V Ostravě u Tesca a mezi Olomoucí a šternberkem naproti bývalého Laobu.
Osobně si myslím že Shell OMW a benzina jsou zbytečně předražené a vlastně nikdy nemáš žádnou záruku.
Jo a ještě jsem četl, že jediné čerpačky u supermarketů prošly na kalibraci měřidel.
S Rablenkou cestou necestou |
|
|
|
Barney |
Benzinky-hříšníci
Přidané 24-08-2010 12:30
|
Člen
Příspěvek: 1102
|
Nemluvili chytráci nahoře něco o tom, že už to začnou zveřejňovat ? Jinak já nejčastěji beru na Slovnaftu, nebo v hmm... jak jen se to jmenuje Robin Oil ? Asi... Prodávaj tam i ten zázrak ethanol E85
„Jedeme zkratkou pánové. Je to sice dál, ale zato horší cesta...“
DR 350 S |
|
|
|
HonzaH |
Benzinky-hříšníci
Přidané 24-08-2010 13:27
|
Člen
Příspěvek: 712
Založený: 24.05.10
|
ČOI mě akorát sere
já se v kvalitě pohybuji pracovně a prostě v tom nevidím problém jen by se muselo chtít
prostě dne toho a toho v tolik a tolik hodin byl odebrán z tohoto stojanu vzorek přesně dle schválené metodiky, byl skladován v souladu s metodikou a předán do certifikované labotaroře - výsledek je takový a takový - na čem se chtějí soudit??? to je prostě popis reality nic víc a nic míň
nic víc, nic míň - dneska mohou mít vechno v pořádku to je OK, ale prostě při odebrání vzorku to bylo špatně a to je prostě fakt
pokud to nechtějí zveřejňovat tak ať to neděljí, snížit čojce rozpočet a vyhodit pár v tomto případě zbytečných úředníků a hotovo
------------------------------------------
Kač Kač 950 2004 - už je pryč
Kač Kač 690 2009 |
|
|
|
czunik |
Benzinky-hříšníci
Přidané 24-08-2010 14:11
|
Člen
Založený: 15.05.10
|
Já nabral na SHELL v Havířově výpadovka na ostravu..a motoblb dělal opravu..takže asi jasný výsledek.Tolik sajrajtu prej ještě neviděl..a to jsem bral prej POWER..
svoboda,svoboda názoru,svoboda myšlení je nezaplatitelné a nezpochybnitelné.... |
|
|
|
xx4 |
Benzinky-hříšníci
Přidané 24-08-2010 16:17
|
Člen
|
HonzaH napsal:
ČOI mě akorát sere
já se v kvalitě pohybuji pracovně a prostě v tom nevidím problém jen by se muselo chtít
prostě dne toho a toho v tolik a tolik hodin byl odebrán z tohoto stojanu vzorek přesně dle schválené metodiky, byl skladován v souladu s metodikou a předán do certifikované labotaroře - výsledek je takový a takový - na čem se chtějí soudit??? to je prostě popis reality nic víc a nic míň
nic víc, nic míň - dneska mohou mít vechno v pořádku to je OK, ale prostě při odebrání vzorku to bylo špatně a to je prostě fakt
pokud to nechtějí zveřejňovat tak ať to neděljí, snížit čojce rozpočet a vyhodit pár v tomto případě zbytečných úředníků a hotovo
Přesně tak.Jsou to předposraní alibisti. |
|
|
|
xx4 |
Benzinky-hříšníci
Přidané 24-08-2010 16:23
|
Člen
|
Kokrik napsal:
Já mám taky problém,ale v autě,tankuju pouze u Shell,většinou na Těšínské na Slezské Ostravě,nebo ve Vratimově a vždycky ten lepší,Shell V Power a od loňska mi začal baworáček dost pocukávat,měla jsem ho i v servisu,prý nekvalitní nafta,tak už fakt nevím,kde tankovat,že prý ověřená Shellka,dělá mi to pořád
Tady to je černé na bílém.
http://auto.idnes...tomoto_fdv |
|
|
|
jencekgs |
Benzinky-hříšníci
Přidané 24-08-2010 16:33
|
Člen
Založený: 03.05.10
|
pavelgs napsal:
HonzaH napsal:
ČOI mě akorát sere
Přesně tak.Jsou to předposraní alibisti.
A nebo dobře zaplaceni z určitých míst
S Rablenkou cestou necestou |
|
|
|
Barney |
Benzinky-hříšníci
Přidané 24-08-2010 16:36
|
Člen
Příspěvek: 1102
|
pavelgs napsal:
Kokrik napsal:
Já mám taky problém,ale v autě,tankuju pouze u Shell,většinou na Těšínské na Slezské Ostravě,nebo ve Vratimově a vždycky ten lepší,Shell V Power a od loňska mi začal baworáček dost pocukávat,měla jsem ho i v servisu,prý nekvalitní nafta,tak už fakt nevím,kde tankovat,že prý ověřená Shellka,dělá mi to pořád
Tady to je černé na bílém.
http://auto.idnes...tomoto_fdv
Tak to je ale fest rozdíl
„Jedeme zkratkou pánové. Je to sice dál, ale zato horší cesta...“
DR 350 S |
|
|
|
Kokrik |
Benzinky-hříšníci
Přidané 24-08-2010 21:07
|