Ano, tohle znám :-), jela jsem to poprve s GS500E ve Zdáru n/S. u Matyho,
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=x4BbLnEAKrQ[/youtube]
vloni na Jawě 350 se sajdou a tuto sobotu to možná zkusím na Freewindovi
moje video není zajímé - ale jela jsem to
Upravil Bohunka dne 26-06-2014 11:54
<*))>< Suzuki XF 650 Freewind
Cesta je prý i tam, kde ji nevidím :-) .. tak uvidím! ;-)
NO, tak na té upoutávce jsme zrovna my na fotce se sajdou z loňského roku
Tak máme motogymkhanu za sebou a tak nějak to vypadalo https://www.youtu...e=youtu.be
doporučuji si to vyzkoušet, byl tam i velkej baworák a že mu to šlo
PS: nejde mi to uložit, jako odkaz z youtube
Upravil Bohunka dne 29-06-2014 22:22
Bohunka napsal:
Tak máme motogymkhanu za sebou a tak nějak to vypadalo https://www.youtu...e=youtu.be
doporučuji si to vyzkoušet, byl tam i velkej baworák a že mu to šlo
díky to bych samozřejmě byla na dvou kolech (v lepším případě) při točení doprava - možná bych se válela , naštěstí bez závaží nejezdím
fakt? doleva to smykem jde poměrně dobře, aniž bych to chtěla, tak nějak samo se zklouzne...ale přes přední jsem viděla jít jen Buchtiče vloni ve Žďáru - Maty ho má na fotkách v upoutávce na Motogakhanu
ale je to sranda s tím jezdit, že?
bohunka> no taky nějak dodnes nechápu, jak se mi to podařilo přehodit přes to kolo... ale stalo se. Stálo mne to tehdy prodřenou sajdu a rozmlácené Plexi. Od té doby mám malé sportovní - lépe se s ním vysedá v pravých zatáčkách
Jinak na sajdu nedám dopustit. jen furt polemizuju, narvat to ke svému 4-válci, co mi doma leží ladem jenže pak ta legislativa mne děsí
daliss> my jsme plexi taky zkrátili, ale hlavně kvůli tomu, že se za vyšším tvořil vír výparů a bolela nás hlava ... zkrácením se to zlepšilo.
Já se sajdou taky jezdím moc ráda - chvíli hrozilo, že se bude muset prodat, naštěstí k tomu nedošlo - jezdíme s ní i na týdenní dovolené různě po Česku (jednou i do podhůří Alp)
Sajdy jezdí po světě připojené k ledacčemu - tak se nebraň ani Ty :-), s legislativou by to nejspíš bylo na dýl, no
Vlastimil- stará kawa z 85-teho
Bohunka - tak to já se sajdou lítají jen kolem komína. Jake máš sekundární kolečko? Já tam mam 16-ku a rychlost nic moc a do kopcu mi to přijde líné.
daliss>my máme 15, ale dělaný 8kový motor , já tomu zas tak moc nerozumím, jen vím, že jede jako za mlada
bohunka> 15 jsem jezdil předtím, ale zase mi to přišlo pomalé. Na rovince nějakých 65-70 a víc se tomu nechtělo. Ale je fakt, že já mám 4kový motor a ten možná jinak tahá...