Jel bych hned ale jdu chlastat tchýně má kulatý takže celej víkend budu [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=h2ykrKrxV0Q[/youtube]
Upravil Medved 77 dne 15-05-2013 21:30
Neper se,život ti dá do držky sám.
Cauki,
Daliss jestli trasa vede v podobnem duchu ja byla dorotanka 2012 a bude hezke pocasicko,Tak bych se take pridal,mam cestovni bačkurky. Kochanda a panoramata ,to Het. fakt muze
Kawasaki KLE 500
Kde je vule,je i cesta.Kde je cesta, je i cil.
Ahoj,
pokud by to byla dopoledně obědová akce, tak nějakou flákotu na oheň bych doma našel.
Kolem 14:00 ale budu muset být zpět doma opékat na narozeninách...
Ale myslím že to časově skloubíme, tak si mne tam napiš taky....
Jedna z loňska...
''
Upravil Boro9 dne 16-05-2013 12:42
Honda XL 700V Transalp
Nově CRF 1000A AFRIKA TWIN
hetfield> já bych to spíš přirovnal k letošní doroťance. Loni to bylo víc o asfaltu. Ta trasa co sme najížděli s Qwertem je spíše o šotolinkách. Ono je i otázka, jak moc bude pršet před akcí
Boro> vyrážet chcu nějak dopoledne abychom pojedli kolem poledního Takže si myslím, že by to mělo jít stihnout (prostě se odpojíš dřív)
bartus> tebe taky nikdo nezval
Kde se srazíme sdělím později, ale bude to dopoledne a nejspíše u Hanky
Upravil xx6 dne 16-05-2013 14:12
qwert napsal:
No škoda mědvěde,tohle bylo jak ušité pro tebe..
Raději dám přednost řízku s br.salátem než nějaký buřty ,beztak tam máte samej hampejz od Jacku a já zdechliny nemusím
Tak chlapci, nějaké novinky ohledně času a místa odjezdu??
Popřípadě i počasí ( že by Pavel napověděl jak bude... )
Honda XL 700V Transalp
Nově CRF 1000A AFRIKA TWIN
Boro9 napsal:
Tak chlapci, nějaké novinky ohledně času a místa odjezdu??
Popřípadě i počasí ( že by Pavel napověděl jak bude... )
Tak já to zkusím :Polojasno až oblačno,přeháňky,teplota 13-17°C .V noci 4-8°C.
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
Jelikož jsou přihlášeni lidi nejen z okolí Ostravy, navrhuji sraz v 10 u Hanky. To by mělo časově stačit. Vím že Qwert je zvyklej vyjíždět v 9, ale snad to pro něj nebude problém
Pokud nebudou připomínky do zítřejšího poledne (čtvrtek 23.5. do 12 hod), beru tenhle čas jako definitivní. Pak obešlu ještě přihlášené PM
daliss napsal:
Děkuji Pavlovi za zevrubnou předpověď.
Jelikož jsou přihlášeni lidi nejen z okolí Ostravy, navrhuji sraz v 10 u Hanky. To by mělo časově stačit. Vím že Qwert je zvyklej vyjíždět v 9, ale snad to pro něj nebude problém
Pokud nebudou připomínky do zítřejšího poledne (čtvrtek 23.5. do 12 hod), beru tenhle čas jako definitivní. Pak obešlu ještě přihlášené PM
No a než se vykecáte tak budete od Hanky odjíždět v poledne a to už nemá ani cenu .
daliss napsal:
Děkuji Pavlovi za zevrubnou předpověď.
Daliss , Hetfild si troufne ale nepojede ,protoze mu ruplo v zadech a je rad ze dojde na zachod.
Proste smula pro mne,tesil jsem se,at mate hezke pocasi...
Kawasaki KLE 500
Kde je vule,je i cesta.Kde je cesta, je i cil.