Za naši cestu dlouhou přes 5,5 tis. km jsme zjistili několik zajímavých poznatků:
1)Transalpina (nově vyasfaltovaná) už možná už neni pro offroaďáky zajímavá ale všem ostatním moc doporučuju!!!
2) Ukulele (Bulharské hory) jsou fakt krásný
3) Projet světelnou křižovatku "na turka" - znamená že červená neznamená stop
4) Projet hraniční přechod na Greenhorna - znamená že alespoň jeden člen skupiny nemá platnou zelenou kartu
5) Inka našla svůj bod "B" = bod bolesti - a má od nás všech obrovský obdiv že to zvládla
6) Pavel (Tydýt) se stal dřevorubcem když v zatáčce složil svého Stroma
7) Honzíčkovo SV 1000 je víc enduro než V-Strom, protože narozdíl odemne podvozkem nikde ani neškrtnul a enduro výjezd kde já pobouchal kryt motoru on vyjel z poloviny dokonce ve dvou!
Jinak super výlet Jeli jsme Maďarsko Rumunsko Bulharsko Turecko Řecko... a pak kvůli bodu 4 nepokračovali na Makedonii Albánii atd ale vrátili se na Bulharsko Rumunsko Maďarsko....
Za naši cestu dlouhou přes 5,5 tis. km jsme zjistili několik zajímavých poznatků:
1)Transalpina (nově vyasfaltovaná) už možná už neni pro offroaďáky zajímavá ale všem ostatním moc doporučuju!!!
2) Ukulele (Bulharské hory) jsou fakt krásný
3) Projet světelnou křižovatku "na turka" - znamená že červená neznamená stop
4) Projet hraniční přechod na Greenhorna - znamená že alespoň jeden člen skupiny nemá platnou zelenou kartu
5) Inka našla svůj bod "B" = bod bolesti - a má od nás všech obrovský obdiv že to zvládla
6) Pavel (Tydýt) se stal dřevorubcem když v zatáčce složil svého Stroma
7) Honzíčkovo SV 1000 je víc enduro než V-Strom, protože narozdíl odemne podvozkem nikde ani neškrtnul a enduro výjezd kde já pobouchal kryt motoru on vyjel z poloviny dokonce ve dvou!
Jinak super výlet Jeli jsme Maďarsko Rumunsko Bulharsko Turecko Řecko... a pak kvůli bodu 4 nepokračovali na Makedonii Albánii atd ale vrátili se na Bulharsko Rumunsko Maďarsko....
Aspoň je kam jet příští rok
Až bude fotogalerie a případně časem video tak hodim odkaz
skvělé..nějaké postřehy plánek cesty? máme to samé v plánu,jen až po operaci....
svoboda,svoboda názoru,svoboda myšlení je nezaplatitelné a nezpochybnitelné....
zdravim z Pamukkale.Sedim u stanu a koukam na tu nadheru.Turecko jse fakt krasne.Zatim mam 5500km a neco me jeste ceka nez dojedu domu.
S Rablenkou cestou necestou
jo dnes jsem si to prosel.Turistu a hlavne rusaku mraky.Zasel jsem i do muzea, a i presto ze o historii nic nevim je to super.Prosel jsem divadlo a i ty ostatni pamatky,jestli jsem neco neminul,tak jsem to videl vse.Rano uz pomalu vyrazim smer k domovu.Chtel jsem jet do Istambulu,ale po predvcerejsi Antalyi na to prdim.Je to jak na gameboyi.Zleva doprava bez blinkru.Uz jsem si na to zvykl a i me to bavi,ale s kuframa se neproklickuju vsude a v tom vedru jsem malem odpadl.Ve 22.30 mistniho casu bylo 33 stupnu.
S Rablenkou cestou necestou
[quote]HonzaH napsal:
Mě Pamukkale dost zklamalo , z dálky vypadá pořád hezky al ez blízka je vidět jak je doničené, místy betonem opravené a nahoře je umělý rozvod vody
Mě se líbilo i z blízka.. Ale tenkrát to tam ještě nevypadalo jak na václaváku..
''
Upravil qwert dne 28-11-2012 19:34
qwert napsal:
[quote]HonzaH napsal:
Mě Pamukkale dost zklamalo , z dálky vypadá pořád hezky al ez blízka je vidět jak je doničené, místy betonem opravené a nahoře je umělý rozvod vody
Mě se líbilo i z blízka.. Ale tenkrát to tam ještě nevypadalo jak na václaváku..
''
prema napsal:
Smekám před každým, kdo po návratu z cest najde čas k vytvoření pěkného videa. Já jsem rád, když roztřídím fotky. Těším se na další díly, máš to pěkný
Souhlasím! Musí to zabrat spoustu času.
Ale stojí to za to! Hezky se na to kouká