[quote]daliss napsal:
lasky> no pěkně, sem na ten tvůj zázrak zvědav
durisko2> koupil si loni tu 12 se sajdou od toho poláka a nebo dojedeš na sole?
Bohunka> tož se pak u mne ohlaste, mne poznáte, mám jmenovku na vestě [/quote
daliss nem peniaze nemam 12-stku tento rok si uz budem davat pozor na hubu a nic nebudem kupovat
V pátek jsem jí přivezl domů a v sobotu už jsme byli jedné komorní akci. Zde jsou fotky z oné akce.
Do srazu musím ještě vyrobit plexi. Pro děti to byl docela masakr když se jim celý víkend nafukovaly tlamičky větrem. To jsme jeli jen 150km po ose. Do Batmanova království to je mnohem dál.
Nemáte někdo dvě volná místa v chatce?? Kdyby pršelo.. jinak si bereme stan. Vzhledem k počasí jsem vznesla dotaz a prý je každá chatka obsazená,ale s ne zcela obsazenými lůžky :-).. tak se ptám
<*))>< Suzuki XF 650 Freewind
Cesta je prý i tam, kde ji nevidím :-) .. tak uvidím! ;-)
Daliss: Rám je z Urala a loďka z Dněpra. Původně to mělo být nouzové řešení. Chtěl jsem si sám postavit otevřenou enduro nástavbu a tohle bylo jen prozatím ať mám s čím jezdit, ale nějak se mi tak Dněpří loď zalíbila, tak tak tam zatím zůstane.
Punk´s not death.
Byli jsme poprvé, vloni se na jawamnii probírala úžasná vyjížďka a já se nemohla dočkat, co to teda bude... pár prvních km jsem moc nechápala, jak to navigovat, ale záhy jsme pochopila a pak už jsem se jen bavila! Fakt paráda!
Myslím, že jsme mluvili s Laskym, jen jsme nevěděli, že je to on
snad příště zas
<*))>< Suzuki XF 650 Freewind
Cesta je prý i tam, kde ji nevidím :-) .. tak uvidím! ;-)