Pesy, vzhledem k tomu, že jsem vlákno založil abych se o spaní v hamace něco dozvěděl, je jasné, že jsem nic podobného nezkousel. Nikdy jsem v hamace nespal, vím o tom hovno. Nevím jak jsou ty motorky ukotvené lany, na té fotce to není vidět. Pokud jsou ukotveny do země, tak trvám na tom, že bych si mezi nimi neustlal.
lodyha napsal:
Pesy, vzhledem k tomu, že jsem vlákno založil abych se o spaní v hamace něco dozvěděl, je jasné, že jsem nic podobného nezkousel. Nikdy jsem v hamace nespal, vím o tom hovno. Nevím jak jsou ty motorky ukotvené lany, na té fotce to není vidět. Pokud jsou ukotveny do země, tak trvám na tom, že bych si mezi nimi neustlal.
za 1. vidím,že vlákno založil Cidas (pokud teda nemáš internetovou formu schizofrenie )
za 2. citoval a tedy komunikoval jsem s Vlastmilem!
za 3. ty lana právě na fotce vidět jsou
....neskutečný
Upravil PESY dne 29-10-2015 18:31
Kam nejedeš na motorce,tam jakobys nebyl
Jen bych doplnil že teď poslední co mám je australská "ticket to the moon" a je ultra skladná a lehoučká a stojí relativně pár korun. Amok je super, má jí kolega ze švédska (firma je tuším norská) a ukazoval nám to, je jediná, která má pevnější "záda" ale stojí hodně peněz na to, jak málo možností k zavěšení mívám.
Tomáš Kocanda
touratech@touratech.cz www.touratech.cz
Pesy: vysvětlení je jednoduché... psal jsem to já, ovšem na tabletu Lodyhy a poněkud jsem si nevšiml, že je přihlášen pod svým nickem, takže tolik k te schizofrenní odpovědi.. no a že to je reakce na Vlastimila mi prostě nějak uniklo. Mir v duši
"Míra dálky je toulka..."
Nakonec jsem pořídil set Ranger od české firmy Goldriver. Bylo to docela přijatelné peníze a na netu to všichni chválí. Má to integrovanou moskytieru na zipu a je k tomu přístřešek a přídavné spodní zateplení. Brzy to testnu, možná už dnes.
"Míra dálky je toulka..."
Ahoj, mám taky hamaku DD Hammocks. Spím v ní na boku, na břiše. Co jsem zjistil, vždycky, i vlétě je potřeba dát si pod sebe nějakou karimatku. Spacák se pod zády protlačí a neizoluje. Ale je to vlastně stejný jak na zemi.
Mám hamaku Frontline od DD.
https://www.natura-nuova.cz/p/165/hamaka-frontline-mk6-dd-hammocks-kojot-hnedy
Je dobrý mít i bivakovací plachtu, kterou si třeba můžeš sebou vzít i samotnou nebo když nenajdeš fakt nic, kam bys hamaku uvázal.
Jsou hamaky i nepromokavý ale já mám radši nad sebou tu plachtu.
https://www.natur...ojot-hnedy
Takže musím mít karimatku. To si místo hamaky raději koupím "žďárák"...
Neodpoutávej se nikdy od svých snů! Když zmizí, budeš dál existovat, ale přestaneš žít..."
(Mark Twain)