No tak prostě nepojedeš...nebude to poprvé ani naposled.Stejně by mne zajímalo co na těch "srazech"vidíte.Deset let 2x ročně zabít víkend díváním na stejné xichty je zvrhlost....Kdyby jste ten čas u peníze které do toho investujete věnovali nějaké neziskové organizaci a pomohli třeba hladovým dětem v Africe tak by to bylo mnohem smysluplnější....
Upravil 12345 dne 29-07-2018 11:06
vlastimil napsal:
...zabít víkend díváním na stejné xichty je zvrhlost....Kdyby jste ten čas u peníze které do toho investujete věnovali nějaké neziskové organizaci a pomohli třeba hladovým dětem v Africe tak by to bylo mnohem smysluplnější....
Vlastimile, viděl jsem Tě třikrát a myslím že to stačí... Místo neziskovkám a Africe je lepší poslat peníze Tobě na návštěvu Severní Koreje!....(Ale jen na cestu tam!)
Neodpoutávej se nikdy od svých snů! Když zmizí, budeš dál existovat, ale přestaneš žít..."
(Mark Twain)
vlastimil napsal:
...zabít víkend díváním na stejné xichty je zvrhlost....Kdyby jste ten čas u peníze které do toho investujete věnovali nějaké neziskové organizaci a pomohli třeba hladovým dětem v Africe tak by to bylo mnohem smysluplnější....
Vlastimile, viděl jsem Tě třikrát a myslím že to stačí... Místo neziskovkám a Africe je lepší poslat peníze Tobě na návštěvu Severní Koreje!....(Ale jen na cestu tam!)
Kořalku dovezu, až budu mít dobrou. Ta na Myjavě za moc nestála.... Sám nic nesbírám (ani nepálím), takže jsem odkázán na prodejce. A kvalita je jak kdy se zadaří (navíc já to nepiju, takže nemohu ani moc posoudit)....
Upravil hobr dne 29-07-2018 20:45
Neodpoutávej se nikdy od svých snů! Když zmizí, budeš dál existovat, ale přestaneš žít..."
(Mark Twain)