Tak pomaličku se nám to začíná plnit, mám deset potvrzenejch lidí - já, Maty, Bulis, Tom Padavka 2*, Pardál 2*, Hora 2* a Seikos. Zejtra obvolám ty co mi nedali vědět, další zájemce poprosím ať se ozvou co nejdřív, bo budu možná muset přiobjednat místa.
Čau Tom
jsem taky dneska nastartoval a vyrazil...
sice dvě minuty na jeden, ale pak se chytla, prašivka...
Nejela od konce října....
Pak jsem pojezdil louky kolem..50cm prašanu...super..
Maty
U nás je sněhu asi víc, 2*jsem vyhrabaval Královnu ze závěje. Jednou u Kopaniny a podruhé nad Hodkovicema. Bylo to super, rozhodně lepší než vysedávat po hospodách
Zítra vyrážím zas. Jen škoda, že nejsme alespoň 2moto. Člověk si musí rozmyslet kam vyrazit, aby tam nezůstal víc jak kdykoliv jindy.
Jinak celkem dost pozitivnich fanoušků, víc než za celý rok
Jo a to video nevidím. Přidej tam když tak odkaz prosím.
Upravil dankur dne 07-01-2017 21:24
dankur: nazdar pane :-) ja bych jezdil, jen nemam zadni gumu a ještě musím dělat motor, kroužky, gufera. Pak objednám gumu a ozvu se ;-) kámoš koupil taky konečně moto xtz750 a přezul na hraboše takže bude s kým jezdit. Jen mu musím ještě udělat rozvody. Ted jsem se jeste pustil do opravy xl600lm,taky rozvody jenom a repas vačky, tak čekám na díly. Tak doufám že všechno pujde a koncem února bych mohl být OK
Nevím jak moc lidí sem chodí, ale na sobotu plánuju najíždění TKC zhruba v oblasti Osečná - Kuřivody - Bělá - Krupá - Mukařov, tak kdyby se chtěl někdo přidat nechť se ozve.
Čau, Tom
Tak cesta podél zábrdy je super ;-) Připomíná mi to Vošmendovo údolí, když se tam jezdilo. Jinak ten kemp jak tam je udělaný vypadá suprově na nějaký to přespání ;-)