tento rok byl po minulorocni divocine myslim hodne dobry. uz toho asi moc nestihnu, protoze mi skonci obdobi volnyho casu, ale nejakej vikend jeste urcite vyjde.
jeden velkej vylet do zapadni evropy, jeden velkej vylet na balkan, par mensich prijemnych akci, kopec jsem jich ale nestihnul a nestihnu, coz me hrozne mrzi.
kvalita dobra, kvantita dobra, lidi super, motorek hafo, spokojenost. skoda, ze mi tento rok nevysel zadnej okruh, nejak citim, ze to budu muset pristi rok dohnat.
albert napsal:
tento rok to bolo slušné, ale ešte spolieham na babie leto...ak teda nejaké bude...
bude, v Beskydech, nečteš?
takze len v Beskydoch a len jeden vikend? no dufal som ze bude trvat dlhsie a pride aj k nam
loni bylo babí léto celý týden začátkem října, teploty i večer kolem 20 stupňů a nejen v beskydech, táhlo se to od ostravy až do julských alp tak doufám, že letos se babí léto zase pochlapí
---------------------------------------------------------------------------------------
Člověk, který cestuje s touhou dozvědět se, směřuje přes všechny dálky hlavně k sobě samému. Jan Werich
Waltr napsal:
No jo sběratelé km.
Já letos, kilometrově nic moc, zato kvalitativně žůžo. A to i díky kvalitním spoluvýletníkům, jak na dovolené tak na Beskydsko-Jesenicko-vranovských výletech.
Letos jsem si to opravdu užíval. A ještě užiju- za chvíli vyrážím.
JJ - qalitka především.... Ale určitě nejde jen o počet ujetých kilásků, či exotiku navštívených míst. Pokud člověk vnímá a prožívá každej metr cesty intenzivně všemi smysly, má pak z čeho žít - hlavně v zimě. Alespoň u mně to tak funguje.... takovej ohřívák na zimní plískanice...
jj, tome, já letos intenzivně prožívala každý ujetý metr, obzvlášť ty, které mi sdíraly látku z kalhot
ale jinak mi letošní (ještě stále nekončící) sezona přinesla novou motorku, její poznávání a nadšení z ní, po dvou letech opět ježdění dosyta a k tomu všemu i hromadu zážitků a smíchu nejen s mými parkovacími asistenty
---------------------------------------------------------------------------------------
Člověk, který cestuje s touhou dozvědět se, směřuje přes všechny dálky hlavně k sobě samému. Jan Werich
Waltr napsal:
No jo sběratelé km.
Já letos, kilometrově nic moc, zato kvalitativně žůžo. A to i díky kvalitním spoluvýletníkům, jak na dovolené tak na Beskydsko-Jesenicko-vranovských výletech.
JJ - qalitka především.... Ale určitě nejde jen o počet ujetých kilásků, či exotiku navštívených míst. Pokud člověk vnímá a prožívá každej metr cesty intenzivně všemi smysly, má pak z čeho žít - hlavně v zimě. Alespoň u mně to tak funguje.... takovej ohřívák na zimní plískanice...
Ukrajina byla luxusní...hlavně když jsou fajn lidi
svoboda,svoboda názoru,svoboda myšlení je nezaplatitelné a nezpochybnitelné....
refi napsal:
jj, tome, já letos intenzivně prožívala každý ujetý metr, obzvlášť ty, které mi sdíraly látku z kalhot
ale jinak mi letošní (ještě stále nekončící) sezona přinesla novou motorku, její poznávání a nadšení z ní, po dvou letech opět ježdění dosyta a k tomu všemu i hromadu zážitků a smíchu nejen s mými parkovacími asistenty
No, zrovna na Tebe jsem myslel při psaní předešlého příspěvku. Myslím, že nejen já jsem se moc radoval z Tvého návratu do sedla po dvouleté, osudem vynucené pauze. Tvou odolnost, spojenou s vytrvalou touhou vyslyšet volání dálek není třeba komentovat. Klobouk dolů, REFI !!!
Waltr napsal:
No jo sběratelé km.
Ukrajina byla luxusní...hlavně když jsou fajn lidi
... možnost cestovat po většině států Evropy pouze s občanským průkazem. Na ten je nyní možné
vycestovat do zemí Evropské unie a také do Albánie, Bosny a Hercegoviny, Černé
Hory, Makedonie, Norska, Srbska, Švýcarska a na Island.
.
Mgr. Jana Vildumetzová
náměstkyně ministra vnitra
pro řízení sekce veřejné správy