vlastimil napsal:
Já už jsem v Mongolskuje to parádně napsané,nic lepšího jsem nečetl.Hlavně tam není každá třetí věta:A tohle co jsem pořídil v nejmenovaném krámu tak to se ukázalo jako vynikající,nevím jak bych to bez toho zvládl,to si kupte taky máme to skladem....On prostě "jel,viděl a zvítězil"
Pavel na hrad.....
MUSÍM SOUHLASIT TAKY TO ČTU MÍSTO SEXU DOMA VEČER:-))))
svoboda,svoboda názoru,svoboda myšlení je nezaplatitelné a nezpochybnitelné....
Dnes ráno jsem byl v Čitě.Jak jsem už psal ale musím znovu je to NEJLEPŠÍ CESTOPIS jaký jsem kdy četl.Když to čtu tak mám pocit jako bych a autorem seděl u piva a on to vyprávěl.Zajímavě,vtipně,poučně a skromně.Každou stránku čtu 2x za prvé bo to fakt stojí za to a za druhé s hrůzou pozoruju jak se mi ty nepřečtené stránky tenčí.Těch knížek si budu muset objednat jěště alespoň deset (pro své děti a jejich děti)aby věděli jaký borec žil mezi námi.....
Stepan_enduro napsal:
hmm...objednal jsem 7.12. a zatím nic, jenom potvrzení objednávky
já objednal 6.12. a dorazila v pohodě, dneska jsem jí našel pod stromečkem
ETV 1000 Long Way Edition
KTM LC4 ADVENTURE.
Honda CBX 1000 ´81
Aprilia SR50 (70)
Pokud kniha nedorazila, předpokládám, že se to zdrželo v souvislosti s úplným rozebráním prvního vydání. Co vím, tak Pavel objednával dotisk včas a měl slíbeno, že to tiskárna stihne tak, aby to i on stihl odeslat do vánoc.
Zároveň s příspěvkem o nedodání knihy zde na Cenduro jsem napsal e-mail i Pavlovi a ještě týž den se mě ozval. Vše je vysvětleno, kniha byla odeslána 15.12. a zásluhou České pošty, nedoručena. Adresát nezastižen, ale oznámení o nedoručení zásilky ve schránce nebylo. Tímto se mu omlouvám.
Takže pro Sucháče a pro Českou poštu
Pavel odepsal ...nejlepší bude celou zprávu citovat:
"Ahoj Břeťo,
všechny objednávky přijaté přes www.jawakolemsveta.cz, tedy i cendurácké a GSforumácké, byly vyřízeny a předány poště do 15/12 t.r. s tím, že je pošta zvládne doručit do Vánoc, tedy do 23/12. Nedostalo se pouze na řadu lidí z objednávek přes motorkare.cz, ale ti byli vyrozuměni. Tudíž, nemá-li někdo knížku ani info ode mně, že je něco špatně (například neúplné údaje), toulá se to někde na zájezdu s Českou poštou anebo jim to leží někde na pobočce. Podle mého názoru makala pošta celkem dobře, ale občas se nějaký ten balíček chvíli hledal. Bohužel, z nicku na cenduru nedokážu přes filtr e-shopu dotyčnou obj dohledat. Člověk, kterému knížka nedošla, by měl tedy kontaktovat mě, abych mu dohledal podací číslo zásilky, s nímž lze zásilku v systému přepravce najít.
Btw, mě se naopak pár zásilek vrátilo jako nevyzvednutých, což je například u knížky s věnováním dost mrzutý.
Měj hezký konec roku a v tom novém ať je všecko, jak má být - minimálně, ať není hůř než letos... Mě by to stačilo.