bartus napsal:
tak do kufrů jsem ti za těch cca 2s co jsme se míjeli fakt neviděl
záznam trasy v gps máš?
nedělám si záznamy....nosím to v hlavě...a byly to trasy jirky co si najel...jinak moc dobré..místy mi došla baterka...
svoboda,svoboda názoru,svoboda myšlení je nezaplatitelné a nezpochybnitelné....
Čuníku s tím težším terénem si to rozmysli,takhle jsem přišel o hodně bramborových kamarádů co už pak nechtěli jet..,Namátkou luky1,mirdan,easyrider,famoza..
''
qwert napsal:
Čuníku s tím težším terénem si to rozmysli,takhle jsem přišel o hodně bramborových kamarádů co už pak nechtěli jet..,Namátkou luky1,mirdan,easyrider,famoza..
''
toho se nebojím..ale na to bych si pořídil jinou motku...:-)))) BRAMBORA NA TO FAKT NENÍ STAVĚNA...TO MUSÍM AČ NERAD UZNAT ŽE KTM JE NA TOHLE LEPŠÍ...BÉÉÉÉÉ:-)))
svoboda,svoboda názoru,svoboda myšlení je nezaplatitelné a nezpochybnitelné....
Pěkný cesty, pohodový poježdění v barvách podzimu, zvedající listí za mašinou - to je paráda. Když je závora otevřená, tak není třeba zastavovat - jako by tam bylo "vjezd volný, vstupte" . No a když je závora přez cestu, tak se objede...je to tak, že ?
Ohledně kamery - příští týden by měla vyjít nějaká nová, lepší než Drft a jen za 3 litry. GoPro se mi zdá, že se YT má snad smlouvy bo videa z těchto kamer jsou naopak celkem povedená i přez zmršení právě YT. Když tam vložíš video ze kterékoli jiné kamery, tak ještě horší než pirácké kopie videopásek . Nejvíc mě na tom štve, že to tak strašně dlouho trvá než se tam nahraje a pak to stejně není ono..
A kufry si myslím máte taky jako padáky .
Po MZ150, Aprilii Tuareg 600, BMW 650 F a paní TDM 850 vysněná černá KTM 950 Adventure
qwert napsal:
''
No o mne si nepřišel jen jsem letošní jaro podřídil vše přípravě na trip do Tajiku -Kyrgoše atd.. no pak dva měsíce na cestách , určitě rád zas přijedu jen fakt je KTM asi někde jinde v terénu . jak budu moct tak určitě zase přijedu.
mirekTDM napsal:
Chtěl bych se jen zeptat proč když jedete jen na vyjížďku taháte s sebou všechny kufry! Přijde mi to při jízdě v lesích trošku kontraproduktivní. :-)
Jeden je nonstop střízlivý a druhý zhulený tak se jim nediv
Libor 77 napsal:
Pěkný cesty, pohodový poježdění v barvách podzimu, zvedající listí za mašinou - to je paráda. Když je závora otevřená, tak není třeba zastavovat - jako by tam bylo "vjezd volný, vstupte" . No a když je závora přez cestu, tak se objede...je to tak, že ?
Ohledně kamery - příští týden by měla vyjít nějaká nová, lepší než Drft a jen za 3 litry. GoPro se mi zdá, že se YT má snad smlouvy bo videa z těchto kamer jsou naopak celkem povedená i přez zmršení právě YT. Když tam vložíš video ze kterékoli jiné kamery, tak ještě horší než pirácké kopie videopásek . Nejvíc mě na tom štve, že to tak strašně dlouho trvá než se tam nahraje a pak to stejně není ono..
A kufry si myslím máte taky jako padáky .
Musím přiznat, že už jsem kufr jako padák využil, takže jsem s tím trochu počítal i tentokrát