Tome, VoStrom taky hodně dobrý. Jako pořadatel máš na to velký vliv. Asi to přitahuješ. Děláš to hodně zajímavé pro všechny.
moje TT žije tam kde končí asfalt. Ládínek
Pořád nejde? Zkuste přímo na youtube, jinak nevím.
-> https://youtu.be/...
Upravil Barney dne 20-10-2015 18:01
„Jedeme zkratkou pánové. Je to sice dál, ale zato horší cesta...“ DR 350 S
Krásná videa. Když to vidím, mrzí mne, že se nezúčastňuji.... Jenže "Krocan je bahenní pták" a já bahno nemusím... Možná příští rok tu "silniční" trasu, ale asi až na podzim...
Neodpoutávej se nikdy od svých snů! Když zmizí, budeš dál existovat, ale přestaneš žít..."
(Mark Twain)
hobr napsal:
Krásná videa. Když to vidím, mrzí mne, že se nezúčastňuji.... Jenže "Krocan je bahenní pták" a já bahno nemusím... Možná příští rok tu "silniční" trasu, ale asi až na podzim...
Klidně přijeď. My klidní asfaltomilci si to užíváme naprosto v pohodě. A když vyjde počasí jako letos, tak to je učiněná paráda, ty výhledy, ty barvy, obídek, vodník, kafíčko, zákusek - no úplný ráj :-)
''
''
''
''
''
''
''
Upravil buboGS dne 20-10-2015 19:25
BMW GS = stroj na radost
Hadislav napsal:
Veóšu: V kolik jsi vůbec dojel a co ten chladič? Na tvým videu je vidět, že ti tekl už po přejezdu té bažiny (2:36)... Jinak pěkný video
Ta cesta zpět byla velmi výživná. Musíme se někdy s Kysinem domluvit, já zase naťukám na mapy.cz trasu a on povede. Jelo se mi s váma parádně.
Dojel jsem asi o půl deváté. Z jilemnice to bylo ještě 300 km. Jsem myslel, že zmrznu po cestě.
Přišlo mi, že po přejezdu té bažiny se jen odpařovala voda, kterou jsem nabral, ale je to jen domněnka.
Jinak moto jsem rozebral, chladiš sundal a borec říkal, že to nějak polátá, takže to bude fungovat Tak su na to zvědavý.
Jo těším se na další vyjížďky