Alfikov- ja myslel lidi, kteri pracuji normalne prumernych zamestnaneckych 12h , jinak normalne jasne ze je co cislo nizsi, ale to sem uz nepatri, ja mam z ADV jen dobrou zkusenost, bulgur.... , fazole. gulas, zebirko vse na urovni to mame vyzkouseno, rizoto manzelce moc nejelo,ja si kupuju jen zebirko a bulgur. Kdyz dostaneme nejake doporuceni od mistnich jdeme sednout, jinak toto jak rikas jedno teple jidlo za den a pekne do klidu, jo a ala-presso homemade
Jo,tak to jsem rád,že nejsem sám úchylák,co si vaří kafe na kameni u cesty během toulek.Já teda požívám vařič a instant kafe 3v1.
Neberte život příliš vážně,stejně z něj nevyváznete živí
bez neho ani ranu a 3 v 1 ,,,,????? to nikdy takovej hnus, jede s semnou Lavaza a jine dobre a chutne druhy kav. Jo a jsem uchylny na kavu ta mose byt.
blejdamintxr650r
Ochutnejte pravou Indii. Připravili jsme pro Vás kuřecí Kormu přesně podle tradičních indických receptur. Kuřecí maso naložené 24 hodin v jogurtu, směs koření namíchaná přímo v Indii a dohled indického kuchaře při vývoji zaručují kulinářský zážitek kdekoli, kam Vás cesty zavedou.
AdventureMenu přiložený následující obrázek:
snelcuk: jestli máš rád ostřejší, tak se zastav, garantuju ti, že si stěžovat nebudeš Mám tady pár sběratelských edicí různých omáček z kategorie "pozor smrtelné"
Tomáš Kocanda
touratech@touratech.cz www.touratech.cz