Ten šusplech pod motorem je originál, to není od TT.
A ten jakobychránič chladiče.. nevím, ale jsou tam tak velké díry, že to snad ani nemůže fungovat, spíš to je na ozdobu
Taky jsem měl to štěstí se na tý červený svézt. I když jen na Milovickým letišti. Martine, díky. Ta motorka jede jak z praku a že ty rovinky na Vorlíčkovic cvičný SMtrati jsou pro Multisrandu moc krátký, takže jsem ji nestih ani moc vytočit... Jede stejně jak vypadá...a že mi pripadá jako nějakej hodně nasranej agresivní hmyzák
Po třech sezónách a 33 tisících kilometrech přišel čas na upgrade a v pondělí mi konečně dorazila nová krasavice, tentokráte v provedení Granturismo.
Martin Novak přiložený následující obrázek:
[130.45Kb]
Upravil Martin Novak dne 06-03-2013 20:59
Martin
Multistrada 1200S
Hezké to je,copak o to,ale mám pocit,že kdybych na ni zařval: "ŠUTR",tak jí upadne šusplech..Strachem..
Je to fajnová silniční motorka,tak se toho má držet a nedělat ze sebe offroad.Ono to pak vypadá,jako když si stará tlustá baba na sebe navlíkne minisukni..
Upravil xx4 dne 19-02-2014 22:48
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
Hezké to je,copak o to,ale mám pocit,že kdybych na ni zařval: "ŠUTR",tak jí upadne šusplech..Strachem..
Je to fajnová silniční motorka,tak se toho má držet a nedělat ze sebe offroad.Ono to pak vypadá,jako když si stará tlustá baba na sebe navlíkne minisukni..
jsem poprskal monitor...šutr bacha :-):-)
svoboda,svoboda názoru,svoboda myšlení je nezaplatitelné a nezpochybnitelné....