Petr XTZ napsal:
To:Miša pekné nejen krajina ale i moto.
Diky Peto!!!
Vidim, ze mas tiez super stroj, s velkym "S" a "10" za tym
Musim uznat, ze ta moja krasavica pojde na zimu na generalku motora a snad aj ine veci,tak ak sa podari to financne zosuladit, tak to bude pre mna osobne pekny prerod legendy!
"lengenda" sa sice pise o afrike nemam nic proti, nech ma kazdy tu svoju
Co sa tyka mojho veku uznavam,ze som velmi mlady a rok vyroby mojej masiny je len o 4roky neskor ,ako som ja uzrel svetlo sveta, ale to nic nemeni na tom , ze som zastanca starej "skoly" co najmenej elektriky
nesudim afriku,nesudim tenere...
mam to co mam , milujem jazdit, milujem slobodu , milujem ked mam zadok v jednej stope smerom za cielom , ktory je neurcity
Petr XTZ napsal:
To:Miša pekné nejen krajina ale i moto.
Diky Peto!!!
Vidim, ze mas tiez super stroj, s velkym "S" a "10" za tym
Musim uznat, ze ta moja krasavica pojde na zimu na generalku motora a snad aj ine veci,tak ak sa podari to financne zosuladit, tak to bude pre mna osobne pekny prerod legendy!
"lengenda" sa sice pise o afrike nemam nic proti, nech ma kazdy tu svoju
Co sa tyka mojho veku uznavam,ze som velmi mlady a rok vyroby mojej masiny je len o 4roky neskor ,ako som ja uzrel svetlo sveta, ale to nic nemeni na tom , ze som zastanca starej "skoly" co najmenej elektriky
nesudim afriku,nesudim tenere...
mam to co mam , milujem jazdit, milujem slobodu , milujem ked mam zadok v jednej stope smerom za cielom , ktory je neurcity
jsem na tom üplně stejně...
jak s těmi rokami tak s touto legendou.. rok koncepce motorky je stejný, jako rok mého narození
už jsem tu dal pár fotek mého XTZka, ale posílám ještě jednu na pochlubení
kdyžtak tam mám víc v ostatních galeriích rajčete:
''
If you see the flash, it's already too late
jinak tady je jeden náš fajnšmekr, znám ho pouze přes net ale letos budeme mít sraz tak se tam uvidíme, moc pěkná Tenerka:
[youtube]gspYilpnTHE&feature=related[/youtube]
If you see the flash, it's already too late
Na videu vidím označení 900 - co to je za motor?
Neodpoutávej se nikdy od svých snů! Když zmizí, budeš dál existovat, ale přestaneš žít..."
(Mark Twain)
hobrnos napsal:
Na videu vidím označení 900 - co to je za motor?
ne. je v tom normální 3LD motor z XTZky. jen předělanej vnitřek z TDM (5PS) motoru. blok je jinak 3LD (normál XTZ). a převodovka taky zůstala původní, takže v podstatě 5PS motor nacpanej do 3LD (XTZ750) s pětikvaltem.
nechtěl jsem zakládat nové vlákno, tak to hodím sem. docela pěkné čtení o XTZ 750 super ténéré a o XRV 750 afrika twin. takové hrabání se v minulosti některé postřehy jsou výstižné, jiné ne.. jak to v článcích bývá že..
je to teda celé v anglickém jazyce, ale asi to nebude problém si to pro někoho přečíst
qwert napsal:
Drahé hrdinství ale na koukání pěkné..
prej po kontrole je olej čistý že si nenasála... se dost divím
takže akorát tak vyměnit max filtry vzduchový nebo je řádně vyčistit
Stalo se mi to samé a olej byl taky čistý.Zřejmě je to tím že se motor zastaví včas,v opačném případě se voda stačí protlačit mezi kroužky.Kamarád lehnul v malé vodě na bok,nasál přes výfuk a dodu v oleji nakonec měl..
no já takhle utopil na atavu biga, taky jsem sušil filtr u vejfuku, ale to je prd platný. Stačí vytřepat. A jel hnedka jak brus (až na tu mouchu, co nasál přis sušení filtru do trysky)....
Voda byla v motoru taky, ale těch pá kapek se dyckyv pohodě vypaří.
Stejně jsem utopil v brodu felicii - nastartoval jsem až ráno, kdy stekla voda z válců do vany - a jak šlapala mrcha stará
holt starý poctivý železo bez ****ní elektroniky zvládne všechno
Sapere Aude
Taky přemýšlím o výrobě laminátovýho štítu na tenerku ale xt660z. Mohl bys mě popsat postup výroby? Jak udělat kopyto atd.? Chtěl bych vzít origo jako základ a upravit ho. Dík.
Upravil midaR dne 13-03-2013 20:05