bighusky napsal:
vetsina lidi tady na foru jeste ani nemela motorku, kdyz jsem zacinal s prvnima hlinikacema.
nejake povidani je i na http://volny.cz/polednik/
takze postupny vyvoj a osobni testovani svych kufru a dodadovani detailu jsem resil osobne, nikoliv , jako vetsina, OKOPIROVANIM a recma, to jsem vymyslel sam a napr. za mesic...
kazdy vyrobce si chrani to sve, do ceho investoval cas a penize.
kufry bighusky jsou opravdu odzkousene za tech par let - zakazniky a timto dekuji, ze si je kupujete, nebo jste si koupili
kufry nejsou vidět holky krásny..a jinak někteří tady už jezdily a ty jsi nebyl na světě..to je třeba taky dodat,ne jen opačně
svoboda,svoboda názoru,svoboda myšlení je nezaplatitelné a nezpochybnitelné....
po tomle vlákně bighuskyho testování kufrů se mi chce totálně blejt, možná to je tím že mám v sobě 2l ryzlinku ale jinak co píše bighusky mě přesvědčilo o tom že jeho kufry vyřazuji z adeptů pro moji motku, svíma názory proti marselusovi seš **** co neunese konkurenci. prostě místo toho aby si se snažil být lepším píšeš ****iny typu že tě někdo kopíruje a že TY TVOJE kufry jsou nej a jsou TESTOVANÉ apod. příště si tam klidně dej nulu navíc aby si měl více testovaných km, ale JA si ty tvoje kufry prostě NEKOUPÍM. tečka
Sory za OT, ale při čtení tohoto tématu jsem si vzpomněl na jednu fotku s komentářem ze srazu z Krkonoš. Nijak nesouvisí s ničím výše psaným ani s kvalitou čehokoliv, jen to je dobrej záběr a pohotovej komentář. Dlouho mi trvalo než jsem ji našel a nemůžu jí sem nedat. Autor fotky i komentáře je Olda "Buben".
PS: Kdo pozná čí je to "trhač"??? :-D
Martin Novak přiložený následující obrázek:
Mám kufry BigHusky a jsem spokojený ! Pokud si chcete koupit domů Romana BH , tak řešte zda je to bíle či černé , ale pokud chcete kufry na motorku ?! , tak se dívám na kvalitu , cenu , dostupnost a zda se mi aspoň trochu líbí . Nechápu tady některé příspěvky typu - Romane, ty si blbec a proto si je nekoupím .
Lidi přece jsme už dospělí a nebo ne ???
Malá rada na závěr - Pokud nechceš nic od BH nic si od něj nekupuj , tak to pozná nejlépe na přísunu peněz a ne kecama .
Poďme řešit, co je na kterých kufrech dobré a co na h...o . Tyhle rady jsou nejdůležitější při volbě nákupu .
chytil jsem se za nos a kritiku jsem smazal...
dekuji vsem zakaznikum a uzivatelum kufru a dalsich vyrobku Bighusky...
preji pekny Novy rok a vse nej do pristi sezony.
jeste zitra mate moznost koupit svarovane kufry za skvelou cenu... 3333