pavelgs napsal:
Do pytle chlapi,vy mi to kazíte...
Ani ne, já to píšu jako černá ovce BMWGS
Spíš rudá, podle toho co jsem četl....
Nic ve zlém.
Spíš bych řekl bezpartajní.
Rudej to zrovna né ale někdy je tím pěkně seru.
A to je zrovna zářnej příklad těch neshod na webech, je tam pár jedinců kteří sou prostě sví a jak slyší cokoliv mimo jejich přesvědčení tak je zle
myslíš jako hicks třeba??..... no zdá se ale jinak je to pohodovej kluk..jen mu to všichni kdo ho nezná žerou
Hicks zrovna ne, ten je v poho..urýpanej a osmikilo je nejlepčí ale neškodnej a chytrej ale takový Bluesbery a jemu podobní. Hrajou si na machry a **** maj na chodbě...tak a teď su zvědavej kterej bonzák to doručí na BMWGS
vím který to je..ale neznám....sem tam na bmw jsem ale nějak sjem neměl tu čest s ním přijít do křížku
Ono nejde ani tak o křížek jak o to že jak nesdílíš jeho názor tak si hned pomalu diverzant a komouš. No a hlavně velkej machr to je . Pak sou tam i lidi co se snaží ukázat že mají velký kulky a tak pak neváhaj napadat, psát urážky a podobné nesmysly jako MrGS
Jestli sis všimnul tak i na BMWGS sou lidi co to příspěvkama držej nad vodou a aktuální stejně jako tady ale tam málokoho mezi sebe ta smetánka pustí. Tady je jiná atmosféra...lepší, je mi tu příjemněji ale trošku i mrtvo tu je
naštěstí ani s ním jsem nepřišel do křížku,ale je to jak říkaš....na druhou stranu josu to lidi ze společnosti a dobří i ****i
svoboda,svoboda názoru,svoboda myšlení je nezaplatitelné a nezpochybnitelné....