Ještě mě napadla jedna varianta a tou je severovýchod Slovenska a jihovýchod Polska kolem Solinských jezer (přesnou výslovnost neznám) .Kdysi jsem tam nakouknul a bylo to tam moc pěkné,ale byl to jen takový průlet v době ,kdy jsem sedlal TDM850 a jeli jsme cestu okolo Slovenska (chjo,to byly zlaté časy)
''
Upravil xx4 dne 04-11-2012 16:07
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
pavelgs napsal:
Ten Telgárt je opravdu nic moc.Musíš přesně na druhou stranu.Na silnici č.67 z Popradu za Vernárem se dáš na křižovatce vlevo na Dobšinou a pak za Palcmanskou Mašou zase vlevo na č.535 a už jsi v "zemi zaslíbené" Naprostý sen je silnička skrz Slovenský ráj ze silnice č.67 před Dobšinskou jeskyní, do obce Hrabušice.
Ta oblast vypadá dobře
ten sen - myslíš toto? http://goo.gl/map... BMW GS = stroj na radost
pavelgs napsal:
Ten Telgárt je opravdu nic moc.Musíš přesně na druhou stranu.Na silnici č.67 z Popradu za Vernárem se dáš na křižovatce vlevo na Dobšinou a pak za Palcmanskou Mašou zase vlevo na č.535 a už jsi v "zemi zaslíbené" Naprostý sen je silnička skrz Slovenský ráj ze silnice č.67 před Dobšinskou jeskyní, do obce Hrabušice.
Jo přesně tu.Byla normálně průjezdná,potom ji uzavřeli a teď prý je zase otevřená.
..a stojí za to.
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
Já to na Slovensku zas až tak moc neznám ale vím že je tam hezky snad všude a pojedu světa kraj jen abych vás zase viděl
Víte, já jsem jediný Pučmeloud na světě občane