No tak to mas dobry, kdyby jsi jel sam, stalo by te to stalo jen o malo min, takze s robkou kdyz da pulku je to nejlevnejsi cestovani. Ta moje mi pulku nedava, takze ji to tady dam precist aby vedela jak to chodi v jinych rodinach
jencekgs napsal:
Já dnes dostal výpis, tak to zítra spočtu taky.
Já platil i nějaké kempy. Zítra to sem hodím. K fotkám jsem se ještě nedostal.
Jinak náklady fakt super. Máš hodně skromnou robku
ty kempy mě zajímají, tedy ne přímo mě, ale ptal se mě na to kamarád že by tam chtěl jet ale jen po kempech, no a nejsem schopný mu v tomto poradit. Tedy kemp jsem viděl asi jen 2x, před palácem Ishak Pasa Saray a v údolí před tím klášterem ve skále, ale jinak jsem kempy po Turecku moc neviděl, nebo jsem je přehlíd. Měl jsi je nějak dopředu zjištěné, nebo měl jsi nějakou mapu kempů, nebo to nechal na náhodě?
xxxdevil napsal:
No tak to mas dobry, kdyby jsi jel sam, stalo by te to stalo jen o malo min, takze s robkou kdyz da pulku je to nejlevnejsi cestovani. Ta moje mi pulku nedava, takze ji to tady dam precist aby vedela jak to chodi v jinych rodinach
Za benzín padlo něco kolem 20 tisíc, takže kdybych jel sám, vyšlo by mě to o 10 dráž, tedy 25 tisíc celkem.
Pak napiš, jestli to přečtení k něčemu pomohlo
Jinak motorku (servis, pneumatiky, destičky) platím sám, ale znám jednoho, kterému dává žena peníze i na pneumatiky a to má navíc sportovnější motorku, takže kupuje dražší gumy a ojede je daleko dřív.
jencekgs napsal:
Já dnes dostal výpis, tak to zítra spočtu taky.
Já platil i nějaké kempy. Zítra to sem hodím. K fotkám jsem se ještě nedostal.
Jinak náklady fakt super. Máš hodně skromnou robku
ty kempy mě zajímají, tedy ne přímo mě, ale ptal se mě na to kamarád že by tam chtěl jet ale jen po kempech, no a nejsem schopný mu v tomto poradit. Tedy kemp jsem viděl asi jen 2x, před palácem Ishak Pasa Saray a v údolí před tím klášterem ve skále, ale jinak jsem kempy po Turecku moc neviděl, nebo jsem je přehlíd. Měl jsi je nějak dopředu zjištěné, nebo měl jsi nějakou mapu kempů, nebo to nechal na náhodě?
Romane spal jsem v Kampu jen v Bulharsku kousek od hranic s TR,
u Pergamonu (byl to kamp známého od borce, kterého jsem potkal a jesl s ním kousek), potom v Coreme, Pod nemrut Dagi a na pamukale.
Jinak jsem se nažil k někomu vecpat na zahradu nebo spal na pumpě.
Mapu kempů jsem neměl. Je pravda že u pametihodností se dá kemp najít, jinak ale pusto prázdno. Večer jsem hodím údaje o kempech co jsem si vzal vizitky.
S Rablenkou cestou necestou
Tak jsem spočítal náklady:
benzín 18 254 Kč Jednou jsem tankoval 15litrů zdarma když jim nešel terminál.
Ostatní náklady 150e +650TL =11188Kč - z toho bylo dvakrát tankování v hotovosti.