New Zealan, North Island.
Ninety Mile Beach.
Startuje Ahipara a konci Tepaki stream rd.
Oznacena je jako cesta pro 4WD.
Na levo Tasman Sea na pravo duny. Nebo obracene
Tak to je ta na stedry den.
Tam kde se valim jako prase, Kaipara Head, Pouto Poiint. Ripiro Beach.
Tam kde jsem jezdil, a samorzrejme nemel co delat! Jsou v prekladu rychle pisky. Dostali jsme hodne vyhubovano od mistnich lidi. Na te plazi se jezdi az od majaku a to je asi o 11km dal. Ale kdo to ma vsechno vedet??
danielprochazka přiložený následující obrázek:
No, neni. Ale zas tak daleko to neni asi tak na druhe strane zemekoule.
Zavidet nemusite. Take tu neni vsechno best.
Vse ma neco, unas horsi pocasi, tady drahe a hnusne pivo !!
Nic není nemožné
ivan66 napsal:
Co to jé, kde to jé, to snad ani naní v Česku .
Jinak je to paráda
Kuwa Ivane nefnukej a kup si enduro,pak ti ukážu tolik hezkých míst že nebudeš věřit že jsi u nás.Každý furt jen někomu něco závidí ale aby se zbalil a někam odjel,tož to kuwa né..
ivan66 napsal:
Co to jé, kde to jé, to snad ani naní v Česku .
Jinak je to paráda
Kuwa Ivane nefnukej a kup si enduro,pak ti ukážu tolik hezkých míst že nebudeš věřit že jsi u nás.Každý furt jen někomu něco závidí ale aby se zbalil a někam odjel,tož to kuwa né..
Predsedo on ma pravdu, v CR je tolik krasnych mist, ze by se clovek divil. Pokud jde o mne take bych nejel pul sveta jezdit na plaze Byla to pracovni nabitka a moznost se prestehovat i s moto. Pokud jsem chtel pisek, jel jsem koused od Berouna do Srbska, paradni piskovna na Hrasove. Cesta tam nekoncila morem ale cumel jsem na Berounku. Parada.
Polni a lesni cesty mame hezci,treba Jeseniky ty miluji, ale nesmi te chytit a je opruz porad hlidat jestli nekdo nekde?? Tady je to moc zarosle a hrozne vlhko a horko Ale muzes vsude, pokud to neni soukro pozemek. A tech je tu hodne. Zatim se nam nestalo mimo jednou ze by nas nepustili projed jejich pozemky.
Polnacka, tady ofiko silnice. Pro jizdu solo paradni relax. Jizda ve dvouch a nalozena motorka uz neni nic moc
Piskovna je mozna mene hezka ale je tam prijemnejsi pisek. Zde je cerny nebo sedy lavovy. Pokud je vlhky je to jeste sranda, ale suchy .
Ale nekdy to je proste nadhera a obrovska pohoda.
Projeli jsme celej severni ostrov a ted po dvou tydnech prace nas ceka jizni.
Musim prehodit pneu, olej, vycistit KN. Blika mi ABS tak snad pujde rest. To lsem si pekne ustlal do prikopu (panacek se kochal)