smazak73 napsal:
Jestli dobře počítám tak 2krát bavorsko v kopru plus nějaký vysypaný kardany na BMW GS to je bilance
Legendy vs realita.
....a ty tzv. poruchové stroje jezdí a jezdí a jezdí........ No není tohle k posrání
Pavle já myslím že už tu všichni vědí že Vaše motorky jsou nejméně poruchové, už to tu nemusíš pořád omýlat.
Představ si že tomu mojemu zgarbu praskla brzdová hadice. Je to neuvěřitelná plečka. Vydržela jen 13let a 110 000km.
Tak nějak nevím, asi ji kvůli nespolehlivosti prodám.
Sakra.Že bych těch smajlíků dal málo?
A pro pořádek.Mám 70 000 km, povětšinou v terénu,takže krát minimálně tři a furt se mi to ne a ne rozsypat jak to popisujou pověsti,zvěsti a odborné komentáře modrobílých. Přeber si to jak je libo.
...a pro pořádek podruhé.Já to neomÝlám.Jen vracím míček na modrobílé hřiště. (snad budou smajlíky stačit)
Upravil xx4 dne 27-04-2012 11:23
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
smazak73 napsal:
Jestli dobře počítám tak 2krát bavorsko v kopru plus nějaký vysypaný kardany na BMW GS to je bilance
Legendy vs realita.
....a ty tzv. poruchové stroje jezdí a jezdí a jezdí........ No není tohle k posrání
Pavle já myslím že už tu všichni vědí že Vaše motorky jsou nejméně poruchové, už to tu nemusíš pořád omýlat.
Představ si že tomu mojemu zgarbu praskla brzdová hadice. Je to neuvěřitelná plečka. Vydržela jen 13let a 110 000km.
Tak nějak nevím, asi ji kvůli nespolehlivosti prodám.
Sakra.Že bych těch smajlíků dal málo?
A pro pořádek.Mám 70 000 km, povětšinou v terénu,takže krát minimálně tři a furt se mi to ne a ne rozsypat jak to popisujou pověsti,zvěsti a odborné komentáře modrobílých. Přeber si to jak je libo.
...a pro pořádek podruhé.Já to neomÝlám.Jen vracím míček na modrobílé hřiště. (snad budou smajlíky stačit)
kluku Ty se mi líbíš musíme se někdy sejít.. budu rád
If you see the flash, it's already too late
Já jen, že zrovna v tomto vlákně mi to příjde nekolegiální.
Kluci určitě nejsou Happy z posraných motorek a takové debata jim určitě náladu nezvedne, zvlášť když je venku takové počasí. Je pravda že toho bylo řečeno v zimě dost na obě strany a asi to bude každou zimu
Třeba Tomiho je mi líto hodně. Viděl bych to, že šáhl po podobném kousku jako jsi měl ty .
Bohužel vylítané plečky bez základního servisu jsou bez rozdílu značky.
Tak doufám že to tak stačí, já si samo těch smailíků všiml jen jsem to napsal emotivně, protože jsem byl u toho když Tomi měl v očích výraz zklamání a trochu beznaděje
Myslím že tu nikdo nikomu poruchy nepřeje.
A znovu mi nedá než před Vašema motorkama smeknout klobouk co už všechno zvládly a doufám dlouho ještě zvládat budou
jencekgs napsal:
Já jen, že zrovna v tomto vlákně mi to příjde nekolegiální.
Kluci určitě nejsou Happy z posraných motorek a takové debata jim určitě náladu nezvedne, zvlášť když je venku takové počasí. Je pravda že toho bylo řečeno v zimě dost na obě strany a asi to bude každou zimu
Třeba Tomiho je mi líto hodně. Viděl bych to, že šáhl po podobném kousku jako jsi měl ty .
Bohužel vylítané plečky bez základního servisu jsou bez rozdílu značky.
Tak doufám že to tak stačí, já si samo těch smailíků všiml jen jsem to napsal emotivně, protože jsem byl u toho když Tomi měl v očích výraz zklamání a trochu beznaděje
Myslím že tu nikdo nikomu poruchy nepřeje.
A znovu mi nedá než před Vašema motorkama smeknout klobouk co už všechno zvládly a doufám dlouho ještě zvládat budou
Už aby byl konec šichty
Ale no tááák.Kluků je mi samozřejmě líto a konkrétně Magosovi jsem se snažil pomoci i radou i když jsem se třeba netrefil.
A už vůbec to nebylo myšleno jako výsměch.Nejsem hovado.Tyhle závady jen dokazují,že kolují hromady legend a pověr o všech možných značkách.Ať už jsou to pověry o spolehlivosti,nebo poruchovosti.
Takže je mi opravdu líto,že se klukům něco podělalo,ale někdy bývá srážka s realitou ku prospěchu věci.Jakkoliv to občas bolí (o tom prosím něco vím )
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
kluku Ty se mi líbíš musíme se někdy sejít.. budu rád
Ehmm.Tohle pozvání vypadá fakt divně.
můj názor na rozbitou motorku je takovej....postuem jak jsem se dozvídal co všechno mám s motorkou omývali mě..ale nebejt kolegů v pácí a fajn kamarádek a Našich co mi půjčili už nejezdím... ale jinak i v tom srabu v jakém jsem smotorkou byl a tím rozhodováním nějaké to ftípkování opravdu pomůže....teď se tomu více méně směju a ftipkuju ale v duchu se modlím aby mě to už znova nepotkalo
Víte, já jsem jediný Pučmeloud na světě občane
magoss napsal:
můj názor na rozbitou motorku je takovej....postuem jak jsem se dozvídal co všechno mám s motorkou omývali mě..ale nebejt kolegů v pácí a fajn kamarádek a Našich co mi půjčili už nejezdím... ale jinak i v tom srabu v jakém jsem smotorkou byl a tím rozhodováním nějaké to ftípkování opravdu pomůže....teď se tomu více méně směju a ftipkuju ale v duchu se modlím aby mě to už znova nepotkalo
Znám to.Nasranost doplněná kapkou cynického humoru.Dobrá medicína
Co se ti vlasně vysypalo,že oprava stála takovou raketu?Ptám se čistě ze zvědavosti.
teďkon to bylo jen nějaké relátko naštestí za 500 kč
předtím to byla náročnější,kde začít... asi rozpůlení motoru kuli prasklé vodící liště rozvodového řetízku na levé straně a tudíž-nové rozvody + lišty napínáky,pístní kroužky,simerinky,těsnění pod hlavy,těsnění motoru,spojková lamela,nějaké osička do spojky,komplet lanovody,oprava řídící jednotky ABS,nějaké relátka k ABS,pak nějaké ložiska,jehlové ložiska,zadní destičky pak ještě něco určitě ale jak je toho teď nějak moc ztrácím se v tom..pak práce ta byla taky drahá.když to vemu suma sumárum..sundal se předek ten jedinej zůstal pohrmadě a špajska jinak všecko rozděláno do posledního šroubku..mám slíbené fotky z celé operace že až bude mít čas tak mi je dá
Víte, já jsem jediný Pučmeloud na světě občane
magoss napsal:
teďkon to bylo jen nějaké relátko naštestí za 500 kč
předtím to byla náročnější,kde začít... asi rozpůlení motoru kuli prasklé vodící liště rozvodového řetízku na levé straně a tudíž-nové rozvody + lišty napínáky,pístní kroužky,simerinky,těsnění pod hlavy,těsnění motoru,spojková lamela,nějaké osička do spojky,komplet lanovody,oprava řídící jednotky ABS,nějaké relátka k ABS,pak nějaké ložiska,jehlové ložiska,zadní destičky pak ještě něco určitě ale jak je toho teď nějak moc ztrácím se v tom..pak práce ta byla taky drahá.když to vemu suma sumárum..sundal se předek ten jedinej zůstal pohrmadě a špajska jinak všecko rozděláno do posledního šroubku..mám slíbené fotky z celé operace že až bude mít čas tak mi je dá
No nazdar. Tak to je masakr.
Tak jsem se hecnul a vyjel dřív jak v srpnu ,prubnul sem ten nově repasovaný podvozek po naši krásně rozkopané ulici a je to paráda
www.motodilyhavirov.cz
Já jsem si vlastně dneska poprvé vyjel jen tak...
Sice jsem minulý týden najezdil skoro 2000 po Slovensku, ale to bylo pracovně, to se tak nebere...
Takže dneska poprvé jen tak od radosti a bylo to parádní
Motorek jako máku, ale nejhezčí bylo setkání s dvouma řízkama na skůtrech - měli z ježdění určitě radost a náramně si to užívali - a to ani neměli BMW GS , za to si dávali kolínko v každé zatáčce (teda snaha byla, ale nějaký ten decimetr k asfaltu jim chyběl )
I jsme se řádně pozdravili za jízdy... Naštěstí nikdo čtvrtý nepřijel, tak jsme to přežili ve zdraví
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9JRLvmgvbys&feature=player_embedded[/youtube]
BMW GS = stroj na radost
Už třetí týden jezdím jen se skůtrem a obytným autem. Servisák je zaneprázněn . Beru to tak, že alespoň se na ně taky dostalo. Minulý víkend na Liptově - plno motorek, jedna dokonce v Ružomberoku zmasakrovaná pod autama, ale někdo tam v přilbě běhal. Takže nejste sami, kdo nejezdí.