jinak pokud jde o to jak je to na tom tvym odkazu:
první je standartně odpružený se zámkem (90E)
druhý je MgV se zámkem (132 E)
třetí je standartně odpružený BEZ zámku (74E)
čtvrtý je standartně odpružený se zámkem - v černé barvě (104 E)
Bvízka se k bvízce naklání
Má někdo Garmina Oregon 550 PRO. Chci se zeptat, jak máte vymyšlený držák na motorce. Já to chci vymyslet na Stroma 650.
Cestování je nemoc, kilometry lék
zdar lidi, mám garmin street pilot 2720, koupil jsem to celkem za dobrou cenu s TT držákem atd.
Dá se tam taky importovat nějaké trasy z netu apod. nebo je to taková babička , že to nejde ? a ještě dotaz jak je to s tou pamětí.. má to jen 800mb tuším, ale i ted tam mám celou evrupu, tunis atd a když se podívám tak třeba evropa normálně zabírá třeba 3gb, tak jak to teda je? tam jsou nějaké jiné mapy, nebo co? díky
jinak je to sice babička, ale kdyz se dá to toho TT držáku tak tím můžu zabíjet stejně použiju navigaci 2x - 3x ročně, tak snad to bude stačit.. halvně že to drží jak má a je to nepromokavé, protože jak jsem před tím používal auto navigaci s držákem a pouzdrem tak to bylo o hovně, protože jsem hovno viděl, ovládat to nešlo atd..
Mam takový tušení že tahle navi neumí zpracovat nové mapy označované NT. To znamená že tam nenahraješ žádnou aktualní mapu a ta Evropa co tam je je několit roků stará, takže se tam ještě vešla. Ale na 100% si jistej nejsem.
Tak mi to nedalo a hledal jsem. A tenhle Streetpilot mapy NT umí. Kámoš měl kdysi taky streetpilota ale asi uplně jinou starší řadu a ten to neuměl. To mě asi zmátlo.
Upravil barvajs dne 01-04-2012 12:02
SUZUKI V-Strom 650
takže by to mohlo fachčit, jo?
jako já stejně plánuju cestu tak, že si naplánuju den, normál podle papírové mapy, naházám nějaké průjezdní body do navi a valím.. lépe se mi stejně orientuje podle papíru.