Je to na Slovensku v Modrové u Piešťan? Alespoň myslím že jsem o to někde četl, že to tam dělá nějaký maník co pracoval v Austrálii a na Novém Zélandu. Je to ono?
"Loď je v bezpečí, když je v přístavu - ale pro tento účel se lodi nestavějí." (J.A.Shedd) www.abe.unas.cz
taky bych si to tipla na dvůr králové, protože o tom psali, že trasa, která se jezdila safari busem, už je sjízdná i pro návštěvníky v autech. na moto by to bylo ještě větší dobrodrůžo jestli to je ono, tak jste tam i spali? to je totiž úžasný zážitek, spát přímo v zoologické a mít možnost se tam procházet i po zavírací době
---------------------------------------------------------------------------------------
Člověk, který cestuje s touhou dozvědět se, směřuje přes všechny dálky hlavně k sobě samému. Jan Werich
ale podle značky "klokany" bych si to na česko už asi netipla
---------------------------------------------------------------------------------------
Člověk, který cestuje s touhou dozvědět se, směřuje přes všechny dálky hlavně k sobě samému. Jan Werich
Já jsem ve Dvoře i spal a fakt po zavíračce to byla nejlepší zoo. Ale tohle určitě Dvůr nebude na to dám krk, tam mají snad jen africká zvířata a klokany ne. Tipuju to Slovensko (Modrová u Piešťan).
"Loď je v bezpečí, když je v přístavu - ale pro tento účel se lodi nestavějí." (J.A.Shedd) www.abe.unas.cz