bartus napsal:
4 flesh : vidím že těm nosičům dáváš pěkně zabrat.pošli mi nějaké fotky ať to mužu hodit na web.
jo vidíš to. musím si najít chvilku a zaslat. jinak v zimě je asi budeš ještě upravovat
jestli budeš mít zájem
k těm fotkám.. co jsem našel jse všechno od bláta. asi to budu muset umejt a znova nafotit, i když už tam pár škrábanců je. zatím pošlu to co jsem našel ale myslím si že z toho nepoužiješ nic. odkaz máš v SZ
Upravil Flash dne 18-08-2011 08:19
If you see the flash, it's already too late
Speed napsal:
Ahoj vsichni, co rikate na ty stary stromky DL 1000 V-strom ? kolem toho roku 2002 - 3 - 4, cenove to vypada docela dobre a jen jestli tady nekdo je kdo ho ma? 650 jsem uz zkousel a jede krasne
už Tě to zase popadá? víš co jsem Ti říkal když jsme se setkali
co ti na to mam rict, snad je mno koukal jsem na nej protoze to ma 6.r. s.
XL 1000V Varadero(zebra)
Není to taká hrůza je potřeba to rozdělit na čtyři poloviny práce.
1) zajistit, že přední a zdadní odpružení je v kondici a né před smrtí tím se dostaneme na standardní světlou.
2) Vzhledem k omezenému nastavení dát dopředu i dozadu péra s tuhostí odpovídající nejčastější zátěži. (holt sólo to pak bude tvrdší)
3) nakonec zvednout předek a zadek +2-3 cm by něměl být problém, vzadu to pořeší kosti, vpředu pak jiná(delší) víčka do trubek
kombinací výše uedeného je možné po zasednutí ušetřit i 5cm a to už je znát hodně.
4) komu to bude málo pak nezbývá než upravit svod a vyhodit ho s pod motoru a to už je vyšší dívčí.
Trochu mimo,ale jak už bylo řečeno.Na cestu toho vozím minimum.Takhle jsem jel do Sýrie včetně spaní.Nakonec zjistíš,že víc toho nepotřebuješ a když jo tak všechno se dá koupit všude a většinou levnějc než u nás.[img]http://nd01.jxs.cz/927/160/b9b821f5e9_47134680_v1.jpg?1245759715[/img]
sadilek> jen ať nemusí ostatní složitě kopírovat:
''
A k tématu: já teda s břichoplazením Stromka nemám, ale taky jezdím sám a rozumně nabalen (nicméně to neznamená, že sebou nevozím třeba velký foto stativ, zrcadlovku a netbook)...
---------------------------------- "to je ON, mého srdce Strom..."
Můj web? Tady > www.tarabys.blogs...