Jaké oblečení doporučíte začátečníkovi
|
petr_t |
Přidané 19-10-2010 07:03
|
Člen
Příspěvek: 691
Založený: 15.05.10
|
bystricke napsal:
nejdříf sem si koupil motorku až pak sem řešil hadry,než sem si ty hadry koupil,jezdil sem dost dlouho v teplákách rychlost jízdy jsem přizpůsobil stavu a povaze svého oblečení
a kolik si po tom dvorku měl maximálku a co spotřeba ?
s větrem ve vlasech |
|
|
|
stepan |
Přidané 19-10-2010 09:56
|
Člen
Příspěvek: 209
Založený: 19.05.10
|
petr_t napsal:
bystricke napsal:
nejdříf sem si koupil motorku až pak sem řešil hadry,než sem si ty hadry koupil,jezdil sem dost dlouho v teplákách rychlost jízdy jsem přizpůsobil stavu a povaze svého oblečení
a kolik si po tom dvorku měl maximálku a co spotřeba ?
Spotřeba tepláků? |
|
|
|
Pardal |
Přidané 19-10-2010 10:07
|
Člen
Příspěvek: 1138
Založený: 04.06.10
|
bystricke napsal:
Hele Bystřo, ale ja už pro tebe mam hadry aby jsi mohl i vyjet ze dvorku
cestovaní na moto - to je vášeň |
|
|
|
PeDR |
Přidané 19-10-2010 16:12
|
Člen
Příspěvek: 65
Založený: 27.05.10
|
Z vlastní zkušenosti vím, že co se týče koupě hadrů, je člověk nepoučitelný a první hadry stejně letí do popelnice, nebo darem dalšímu chudákovi.Je to stejné, jako s rozpálenou plotnou. |
|
|
|
itchy |
Přidané 19-10-2010 19:00
|
Člen
Příspěvek: 784
Založený: 02.05.10
|
PeDR napsal:
Z vlastní zkušenosti vím, že co se týče koupě hadrů, je člověk nepoučitelný a první hadry stejně letí do popelnice, nebo darem dalšímu chudákovi.Je to stejné, jako s rozpálenou plotnou . Tak ty si to tu vystihl nejlip,mas recht |
|
|
|
prouky |
Přidané 19-10-2010 20:41
|
Člen
Příspěvek: 75
Založený: 23.08.10
|
já si koupil kožený kalhoty a mám je deset let, ještě pořeším bundu, nejraději zase kůži a asi něco od HUbíka.
Textil mi trochu připadá, jakože se vyrazí někam na šichtu |
|
|
|
ivan66 |
Přidané 19-10-2010 20:44
|
Člen
Příspěvek: 1415
Založený: 12.06.10
|
prouky napsal:
já si koupil kožený kalhoty a mám je deset let, ještě pořeším bundu, nejraději zase kůži a asi něco od HUbíka.
Textil mi trochu připadá, jakože se vyrazí někam na šichtu
|
|
|
|
Cami |
Přidané 22-04-2011 22:28
|
Člen
Příspěvek: 89
Založený: 21.04.11
|
Pardal napsal:
HonzaH napsal:
Pardále kde jsi?
tady .... nejak jsem prisel pozde a tak me asi unikla pointa, ale protože ja mam reklamu zde placenou, tak nic neporusuji a tak jen pro ty co me bombarduji kdy bude obleceni co videli jako prototyp na Cenduru a potažmo druhou variantu na Krocanovi, tak bude okolo 15.11 v Čr. Jedná se právě o Cordurové oblečení s vyndávací membránou a tepelnou vložkou.
Ve variatě reflexní žlutá a nebo kombinace šedo černá. V každém případě bude zajímavá zimní cena....
Je to tak OK HonzoH?
Sakra pěkné hadry hned bych si vybral jen tam zas nemáte nic pro pořádné chlapy co nejsou líní se pořádně najíst
Cami
Honda XL 1000 Varadero-REPSOL r.v.2004
http://cami-cz.ra... |
|
|
|
Pardal |
Přidané 24-04-2011 06:18
|
Člen
Příspěvek: 1138
Založený: 04.06.10
|
Samozrejme netusim jakou veoikost potrebujes ale delame do 6XL, v soucasne dobe jsou na sklade uz jen 4xl ale koncem kvetna by mely byt znova imaxi velikosti
cestovaní na moto - to je vášeň |
|
|
|
Cami |
Přidané 24-04-2011 08:53
|
Člen
Příspěvek: 89
Založený: 21.04.11
|
Pardal napsal:
Samozrejme netusim jakou veoikost potrebujes ale delame do 6XL, v soucasne dobe jsou na sklade uz jen 4xl ale koncem kvetna by mely byt znova imaxi velikosti
No vždyt to říkám,samé malé velikosti ted mam bundu od Nazranu 10XL,ale oblečení máte opravdu pěkné
Cami
Honda XL 1000 Varadero-REPSOL r.v.2004
http://cami-cz.ra... |
|
|