ale on má padáky!!!! a co jsou ty kufry co???
---------------------------------------------------------------------------------------
Člověk, který cestuje s touhou dozvědět se, směřuje přes všechny dálky hlavně k sobě samému. Jan Werich
Chtěl jsem začít něčím jednoduchým. Ano docela mě zarazilo že se pohybuje často na nezpevněných silnicích bez padáků.
Odpověd GPS získává cenu odborné poroty.
On asi dobře ví že padák který je na GS uchycen pouze k motoru není žádná výhra a na cestách po nějakém šikovném pádu by mohl spíš vyrobit nějaký problém..
hmm, mě teda zmátla ta poznámka o tom, že to zařízení máme skoro všichni a skoro všichni k ničemu .. u mě jsou teda padáky existenční nutnost , tak jsem o nich ani nepřemýšlel
Chtěl jsem začít něčím jednoduchým. Ano docela mě zarazilo že se pohybuje často na nezpevněných silnicích bez padáků.
On asi dobře ví že padák který je na GS uchycen pouze k motoru není žádná výhra a na cestách po nějakém šikovném pádu by mohl spíš vyrobit nějaký problém..
.. pro tvou informaci .. padák na osmistovce není uchycen POUZE k motoru
Tak já to tedy dovysvětlím celé, tady je konec oněch padáků. ''
Zajímalo mě proč je nemá, a už to vím, nechal je v rusku. Zvláštní že si nedal nové.
Tak příště něco složitějšího. Co jsem to jenom chtěl....?
.. pro tvou informaci .. padák na osmistovce není uchycen POUZE k motoru
No padák který má můj kamarád na GS800 je uchycen pouze k motoru..