CENDURO na "FB"
|
czunik |
Přidané 29-03-2011 10:33
|
Člen
Příspěvek: 1269
Založený: 15.05.10
|
no FB je prej dobrej..jsem tam ale naposledy jsem tam nebyla nai nevím..takže já zůstanu tady ..je mi tady fajn...
svoboda,svoboda názoru,svoboda myšlení je nezaplatitelné a nezpochybnitelné.... |
|
|
|
albert |
CENDURO na "FB"
Přidané 29-03-2011 13:36
|
Člen
Příspěvek: 416
Založený: 26.05.10
|
...veď mne je tu tiež fajn ale ani fb mi nespôsobuje žiadnu traumu |
|
|
|
tobig |
CENDURO na "FB"
Přidané 29-03-2011 21:16
|
Člen
Příspěvek: 647
Založený: 02.05.10
|
3X napsal:
tobig napsal:
Já si naopak myslím, že je to dobrá myšlenka. FB má milióny spokojených uživatelů po celém světě a je potřeba dát o sobě vědět. Sqělé stránky Cendura se tak dostanou do podvědomí širokých mas fanoušků a co my víme, třeba se mohutně rozroste členská základna CDR (zkratka pro Cenduro), což by mohlo mít v konečném důsledku obrovský přínos..... aneb, jak pravila má dcera - "... kdo není na FB, jakoby ani nebyl..."
dobrý nápad, přesuneme se na FB a budeme tam všichni pohromadě, než se furt přihlašovat sem
Tak se neodhlašuj, ubude Ti práce s přihlašováním..... |
|
|
|
3X |
CENDURO na "FB"
Přidané 29-03-2011 21:43
|
Člen
Příspěvek: 1698
Založený: 02.05.10
|
tobig napsal:
Tak se neodhlašuj, ubude Ti práce s přihlašováním.....
já mám takový program, co to dělá za mě AUTOMATICKY |
|
|
|
robert_zl |
CENDURO na "FB"
Přidané 30-03-2011 16:45
|
Člen
Příspěvek: 295
Založený: 10.06.10
|
Jsem pro to, aby stránky byly na Facebooku, pokud tedy není klub uzavřený spolek členů, co musí splnit nějaké podmínky
Určitě se tím dostane Cenduro do povědomí mnohem více lidem, než jenom reklamou a tímto fórem.
Ale ani já Facebooku neholduju, byť tam mám účet z donucení (někteří lidi prostě trvají na tom, že mi třeba fotku nepošlou mailem, když ji mají na Facebooku - chápete to?) a myslím si, že velké FB průsery ještě přijdou. |
|
|
|
Rosi3 |
CENDURO na "FB"
Přidané 31-03-2011 02:17
|
Člen
Příspěvek: 36
Založený: 22.10.10
|
Robert_ZL napsal:
... Určitě se tím dostane Cenduro do povědomí mnohem více lidem ...
jj už se moc těším, až bude v povědomí více lidí, že vyrážíme bahnit někam do lesa. není nad špalíry nadšených fanoušků |
|
|
|
robert_zl |
CENDURO na "FB"
Přidané 31-03-2011 07:53
|
Člen
Příspěvek: 295
Založený: 10.06.10
|
Rosi3 napsal:
Robert_ZL napsal:
... Určitě se tím dostane Cenduro do povědomí mnohem více lidem ...
jj už se moc těším, až bude v povědomí více lidí, že vyrážíme bahnit někam do lesa. není nad špalíry nadšených fanoušků
Někdo ty padené motorky musí tahat z bahna ven |
|
|
|
task |
CENDURO na "FB"
Přidané 31-03-2011 13:10
|
Člen
Příspěvek: 201
Založený: 18.08.10
|
Aby to nebyl špalír fanatickej ochránců přírody. |
|
|
|
Meli |
CENDURO na "FB"
Přidané 31-03-2011 16:38
|
Člen
Příspěvek: 626
Založený: 06.08.10
|
Facebook NEMÁM. Manželka něco takového má - díky němu si dopisuje se spolužačkou kterou od základky neviděla... to je asi vše co o tom vim...
Dovedu si představit, že lidi co neuměji vlastní web tak to můžou používat jako svou prezentaci.
Jediný co mne se...re je ze kdyz najdu na netu nejakej zajimavej odkaz na neco co bych moooc rad videl a je to na facebooku Jinak by mi bylo fuk ze něco takového vůbec existuje...
Bvízka se k bvízce naklání |
|
|