Tak já jen trochou do mlýna. Pokud je to placená reklama,mělo by být odděleno,pokud dal motorky k prodeji myslím že vyjádřit se k tomu by mělo být samozřejmostí.Někdo může mít postřeh na prodejce že to může být podvodník a tím že si to zaplatí se to nikdo nedozví,nebo opačně, může to být slušný prodejce ale taky reference se o něm nedostanou.
Takže za mě pravdu mají všichni.Podle mě je to jen špatným umístěním.Taky máme svůj web,a platí nám jej sponzor já sám ale nikdo nemůže chtít po prezimu aby to platil ze svého.Takže jak psala perchtička, tolerance a spíše si to vyříkat a jistě se najde shoda,snad nejsem takoví tupani jako poslanci Rozhodně je to tady lepší jak BMWGS,přijemnější prostředí,fajn lidi..jen s počtem lidí se to asi bude měnit,s tím se nedá nic dělat.Snad jen ta regulace Tak a te´d do mě....jinak krásnou sobotu všem
svoboda,svoboda názoru,svoboda myšlení je nezaplatitelné a nezpochybnitelné....
Petr XTZ napsal:
Já osobně taky nevím jak Prezi má vyřešené financování tohoto webu ale jsem rád že se takoví lide najdou.To že jsem psal že nikdo neplatí za registraci na tomto foru je jen o tom že dal dohromady spoustu lidí se stejným zaměřením uspořádal super akci v Beskydech má rozjetou akci na SK a potom se tady rozpoutá nepříčetná diskuze o inzerci.Tak si pánové zajděte do obchodu jestli vám někdo dá rohlík za dvě koruny zadarmo.Jediné co si vyhradil je že bude do tohoto forá mít co říct.A jak již sám název napovídá jedná se o forum neboli diskuzi nikoliv inzerci.Toť můj názor s kterým se nemusí všichni ztotožnit.Ale o to tady jde svobodně se vyjádřit od toho název DISKUZE
zbytečně to rozvíjíš tam, kde nic není. Přečti si první 4 příspěvky tohoto vlákna a víš, o co tu jde a pak spoustu dalších, kdy je diskutujícím jedno, kdo za co platí. Co by jsi řekl tomu, kdyby ti tento tvůj názor prezi jen tak vymazal? Jedná se pouze o necitlivé mazání příspěvků adminem. Nic víc za tím Petře nehledej.
obrázek jsem si udělal. mějte se. hezký víkend všem
Prezi hlavně rozviň svůj klid, přes léto se to vyvětrá
a za mě osobně - kdykoliv se Ti nebude jakkoliv jakýkoliv můj příspěvek nebude líbit klidně ho smaž, na ty moje moudra stejně nikdo není zvědavý
Jinak jak víš sám jeden web spoluprovozuji už drahně let a každoročně se najde pár rypáků co mě vytočí, že bych s tím nejraději prásknul, a vždy je to ve jménu dobra, objektivnosti, konspiračních úplatkářských teorií a podobně a vždy je to na webu kde to čtenáře nestojí ani korunu a může to svobodně nečíst a jít jinam
takže proto zcela akceptuji to, že si provozovatel webu určí pravidla a je jen na něm jaká - když budou špatné nikdo tma nebude chodit a web skončí nebo obsah bude zajímavý a lidé tam chodit budou, je to prostě jednoduché
jinak k inzerci - taky bych se přimlouval, kdyby byla inzerce řešena trochu jinak - takhle to není ono ani pro prodávající ani pro zdejší stamgasty
lepší řešení by bylo v seznamu posledních vláken inzerci neuvádět a pokud chceš inzerci víc podpořit tak dej podobný boxík pod to s názvem poslední inzeráty
s pravidlem, že je určena pro soukromou inzerci a pokud tam chce někdo inzerovat firemně tak musí na webu inzerovat nemám souhlasím
------------------------------------------
Kač Kač 950 2004 - už je pryč
Kač Kač 690 2009
HonzaH napsal:
A jéje klub správňáků se zase vyřádil
Prezi hlavně rozviň svůj klid, přes léto se to vyvětrá
a za mě osobně - kdykoliv se Ti nebude jakkoliv jakýkoliv můj příspěvek nebude líbit klidně ho smaž, na ty moje moudra stejně nikdo není zvědavý
Jinak jak víš sám jeden web spoluprovozuji už drahně let a každoročně se najde pár rypáků co mě vytočí, že bych s tím nejraději prásknul, a vždy je to ve jménu dobra, objektivnosti, konspiračních úplatkářských teorií a podobně a vždy je to na webu kde to čtenáře nestojí ani korunu a může to svobodně nečíst a jít jinam
takže proto zcela akceptuji to, že si provozovatel webu určí pravidla a je jen na něm jaká - když budou špatné nikdo tma nebude chodit a web skončí nebo obsah bude zajímavý a lidé tam chodit budou, je to prostě jednoduché
jinak k inzerci - taky bych se přimlouval, kdyby byla inzerce řešena trochu jinak - takhle to není ono ani pro prodávající ani pro zdejší stamgasty
lepší řešení by bylo v seznamu posledních vláken inzerci neuvádět a pokud chceš inzerci víc podpořit tak dej podobný boxík pod to s názvem poslední inzeráty
s pravidlem, že je určena pro soukromou inzerci a pokud tam chce někdo inzerovat firemně tak musí na webu inzerovat nemám souhlasím