Na Elefantov idem tento rok už na baworáku, zaujímalo by ma ako sa chová ten olej pri zohriatí?
Prípadne čím postriekať také časti ktoré sa určite zohrejú? Časti motora a pod. Vďaka...
hans to sa mi veľmi pozdáva, po zime stačí opláchnuť a žiadne poškodenia nevzniknú... dík, s kombináciou silikónového oleja na el. káble a pod. to bude dobrá voľba....
'03 BMW F650GS Dakar
PeterKeke napsal:
hans to sa mi veľmi pozdáva, po zime stačí opláchnuť a žiadne poškodenia nevzniknú... dík, s kombináciou silikónového oleja na el. káble a pod. to bude dobrá voľba....
Ja sicher. Silikonovej olej je na bíemdabljú dostatečný. Po elefantech to umej vapkou a utři hadrem. Dyť je to jen motorka! Dělám to tak 4 roky a nic to s lakem a hliníkem nedělá. Je to furt jak nový!
Stenly - motocyklista varnsdorfský
PeterKeke napsal:
Ja sicher. Silikonovej olej je na bíemdabljú dostatečný. Po elefantech to umej vapkou a utři hadrem. Dyť je to jen motorka! Dělám to tak 4 roky a nic to s lakem a hliníkem nedělá. Je to furt jak nový!
OK, minulý rok som to trocha zandebal a na moto (síce čínskej ale na tom nezáleží) sa objavilo dosť líšky (hrzdavejúce skrutkové spoje, časti rámu a pod.) ...
Tak sa vidíme na Elefantoch....
'03 BMW F650GS Dakar