26.12. 2024 18:43
Navigace
· Úvodní stránka
· Diskuzní fórum
· Zprávy
· Články
· Odkazy
· Kalendář

· Pravidla portálu
· Návody
· Vyhledávání
· Kontakt
Poslední články
· Test
· CENDURO BABÍ LÉTO ...
· TIP NA VÝLET: AUTO ...
· Stretnutie Mototuris...
· TEST DEXSHELL OVERCA...
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Narozeniny Narozeniny:
Poslední komentáře
Články
Na ktm 950 adventure mam sadu E 07 a jsem na vy...
to svedikgs: poslal jsem ti PM
Cauko ako to je zo zaslanim na SK?Co to stoji v...
moja XRV (Africa Twin) a Mitas: E-09: Predok s...
Zprávy
PF ko tu žádné není tak teď jen ten koment...
26-[b]29[/b]
Také přeji vše nejlepší do Nového roku,sp...
Jo kamaráde ,není termín ten,aby se hodil v...
Partnerské weby
Diskuze Fóra
Nejnovější diskuze
· Morava - vyjížďky, setkání, srazy, akce ...
· Yamaha Ténéré 700
· CFMOTO
· GENEZE - vše pro zážitek z jízdy
· BMW R 1300 GS / BMW R 1300 GS Adventure
Nejdiskutovanější
· Moravský OFF [6039]
· Východní čechy [3300]
· Morava - vyjížďky, setkání, srazy, akce ... [3189]
· Severní Čechy - vyjížďky a jiné akce. [2376]
· Motodoplňky Marselus [976]
Google Translate
Hledání
Reklama
Číst diskuzi
CENDURO :: VOLNÁ TÉMATA :: COKOLI
 Tisk diskuze
Zvažovali jste...
tobig
#1 Vytisknout diskuzi
Přidané 20-05-2010 21:38
Člen

Příspěvek: 647
Založený: 02.05.10

.. někdy, že se na motorky definitívně vys.r.ete? Dneska měl můj dobrý kamarád těžkou havárku a bujuje v nemocnici o život..... tak nějak mám chuť tdm prodat a po dvaceti letech v jedné stopě skončit....

bystricke
#2 Vytisknout diskuzi
Zvažovali jste...
Přidané 20-05-2010 21:44
Člen

Příspěvek: 638

takhle sem nikdy zatím neuvažoval,ale když se něco takového stalo osobě blízké,ubral sem na plynu,tak dělejte tak ať nemusím jezdit na volnoběh
kamarád snad ten souboj vyhraje,držím pěsti

www.begr.cz
qwert
#3 Vytisknout diskuzi
Zvažovali jste...
Přidané 20-05-2010 21:45

Člen

Příspěvek: 5521
Založený: 13.05.10

tobig napsal:
.. někdy, že se na motorky definitívně vys.r.ete? Dneska měl můj dobrý kamarád těžkou havárku a bujuje v nemocnici o život..... tak nějak mám chuť tdm prodat a po dvaceti letech v jedné stopě skončit....

To jsem taky zažil a kamarád to už nerozchodil,loni jsem málem přišel o nohu ale čeče stále bez toho nemůžu být..Tydle věci se bohužel stávají a člověk se musí naučit s tím žít..Jestli už jezdíš 20let tak už s tím těžko skončíš..

petr_t
#4 Vytisknout diskuzi
Zvažovali jste...
Přidané 20-05-2010 21:52

Člen

Příspěvek: 691
Založený: 15.05.10

kamrádovi držíme palce!!! Zvažoval a kolikrát,jsem dolámanej jak tatranka a stejně toho nenechám pokud na caporo vylezuhmm

tobig
#5 Vytisknout diskuzi
Zvažovali jste...
Přidané 20-05-2010 21:52
Člen

Je to těžké...

3X
#6 Vytisknout diskuzi
Zvažovali jste...
Přidané 20-05-2010 22:10

Člen

Příspěvek: 1698

tobig napsal:

s věkem a těmito hroznými zážitky je člověk opatrnější, že více to už snad ani nejde, jak píše bystřa. Taková zpráva a zkušenost člověka srazí, ale máš moto v sobě i když je to boj

petr_t
#7 Vytisknout diskuzi
Zvažovali jste...
Přidané 20-05-2010 22:11

Člen

tobig napsal:
Je to těžké...

mi to povídej,spoustu kamarádu jsem byl vyprovodit

jencekgs
#8 Vytisknout diskuzi
Zvažovali jste...
Přidané 20-05-2010 22:38

Člen

Příspěvek: 1269
Založený: 03.05.10

Přeji kamarádovi brzké uzdravení.
Já o tom nikdy neuvažoval, ale kdo mě zná tak ví že sebojím a jezdím jak posranej. Já se za to ale nestydím.
Tady tyto témata hrozně nemám rád.
S Rablenkou cestou necestou

prezi
#9 Vytisknout diskuzi
Zvažovali jste...
Přidané 20-05-2010 23:19

Hlavní Administrátor

Příspěvek: 4048
Založený: 20.04.10

to tobig: jo, to jsou těžké okamžiky ...snad to kamarád zvládne - držím mu pěsti! MUSÍ TO ZVLÁDNOUT!!!

...já, čím jsem starší, tak mám z jezdění čím dál tím větší respekt, ani ne tak když přímo jezdím (ale taky se snažím moc neblbnout), ale hlavně když jsem v klidu doma a trochu se nad tím zamyslím
...znáš to taky, ten respekt pramení hlavně ze závazku ke všem blízkým lidem

www.CENDURO.cz
refi
#10 Vytisknout diskuzi
Zvažovali jste...
Přidané 21-05-2010 06:28

Člen

Příspěvek: 1251
Založený: 22.04.10

tome, kamarádovi držím palce!!! lékaři jsou dnes kouzelníci, tak snad bude mít i tu potřebnou dávku štěstí.
asi to každému z nás probíhá hlavou, jak by to bylo, kdyby se to stalo nám, co naše rodiny atd. často je to jediná vteřina, která obrátí život několika lidem naruby a změní navždycky. prošla jsem si tím, stejně jako petr_t, taky jsme přišli o pár dloholetých kamarádů. když ale přišel na řadu i (v mých očích nesmrtelný) miloš majvald, prodala jsem kombinézu a nechtěla už na motorku nikdy vlézt. trvalo to pár let, ale vrátila jsem se. jestli dokážeš najít stejně naplňující koníček, se kterým budeš trávit tolik času a budeš u něj prožívat podobné pocity jako na motorce, tak máš vyhráno. já mám koníčků hodně, ale motorka mezi nimi prostě chyběla a to citelně. a jestli ji máš v krvi už tolik let .... buď se z toho vyjezdíš, nebo si dáš pauzu a časem se zase vrátíš...
comfort

refi.rajce.net
tobig
#11 Vytisknout diskuzi
Zvažovali jste...
Přidané 21-05-2010 07:41
Člen

Noc byla špatná. Nespím, furt na to myslím. Zlomená žebra mu propíchly plíce. Nedýchá sám, je na větráku. Nejhorší je ale poranění hlavy. Teď v sedm se prý trošku zlepšil. Modlím se za něho....

refi - první jsem si vzpomněl na Miloše, pak na tebe před dvěma roky, loni Dejv a tohle je počtvrté... nějak začínám mít obyčejný strach... né respekt, ale strach....

all - díky moc za podporu!

refi
#12 Vytisknout diskuzi
Zvažovali jste...
Přidané 21-05-2010 08:05

Člen

strach mám taky, myslela jsem, že to mám za ty dva roky v autě za sebou, ale kdepak. na motorce je to jiné a taky za ty dva roky přibylo trotlů na cestách. včera jsem dojížděla dodávku, která byla plná nějakých dělňasů asi se vracejících z práce. všimla jsem si, že zaregistrovali za sebou motorku, otáčeli se dozadu a pak najednou hup, otevřené střešní okénko a z něj se na mě sypal nějaký bordel, možná z popelníku ... proč, zač ... je to na cestách čím dál větší boj o přežití a proto jako jedinou možnost, jak zůstat u motorek a riziko snížit, vidím okresky, šotolinky, polňačky ...

ber to tak, že bez strachu se jezdit nedá, spíše je důležité, aby požitek z jízdy měl pořád navrch

kamaráda neznám, ale na tebe myslím ... čeká tě velká cesta a do toho tohle comfort

refi.rajce.net
petr_t
#13 Vytisknout diskuzi
Zvažovali jste...
Přidané 21-05-2010 08:33

Člen

Na okreskách zas nutno počítat s tím,že řada místních jezdí taky po svém.Několikrát se stalo že jezdí jak se jim chce,bez ohledu na to jestli někdo jede nebo ne.Počítáme s tím a většinou jezdíme ve vestách.Těch naschválů jsme zažili taky hromadu.Pořád říkám že si udělám na hrazdu držák na vajíčka.Co ale vím od těch řidičů co nás berou za dárce orgánů a takové to blabla,že u nich boxer budí respekt.Tam už mají obavu že při kolizi by je ta motorka mohla pošramotit.Sami o sobě to řekli aspoň 4 z 10.Wink

Thymallus
#14 Vytisknout diskuzi
Zvažovali jste...
Přidané 21-05-2010 13:38

Člen

Příspěvek: 238
Založený: 16.05.10

refi napsal:
otáčeli se dozadu a pak najednou hup, otevřené střešní okénko a z něj se na mě sypal nějaký bordel, možná z popelníku

Se asi naučím ukopávat zrcátka, bo k vůli takovýmhle "debilům" (omlouvám se za sprosté slovo) vziká spoustu nehod. A oni to berou jako legraci...

místo rampy na vajíčka bych si namontoval nějaký rotační kulomet a na hlaveň nechal vyrýt něco ve smyslu "když nezasáhnou policajti, zasáhne vlastní spravedlnost"

jinak přeji kamarádovi ať svou bitvu vybojuje úspěšně.
o ukončení koníčku jsem v takovéhle situaci neuvažoval, ono je to už moc velká součást mého života.
Když budeš chodit všude pěšky, tak tě taky může nějaký pitomec sestřelit z chodníku. Což se mé známé jednou stalo. A pěšky chodí furt.
Upravil Thymallus dne 21-05-2010 14:01

qwert
#15 Vytisknout diskuzi
Zvažovali jste...
Přidané 21-05-2010 14:54

Člen

Thymallus napsal:
refi napsal:
otáčeli se dozadu a pak najednou hup, otevřené střešní okénko a z něj se na mě sypal nějaký bordel, možná z popelníku

Se asi naučím ukopávat zrcátka, bo k vůli takovýmhle "debilům" (omlouvám se za sprosté slovo) vziká spoustu nehod. A oni to berou jako legraci...

místo rampy na vajíčka bych si namontoval nějaký rotační kulomet a na hlaveň nechal vyrýt něco ve smyslu "když nezasáhnou policajti, zasáhne vlastní spravedlnost"

jinak přeji kamarádovi ať svou bitvu vybojuje úspěšně.
o ukončení koníčku jsem v takovéhle situaci neuvažoval, ono je to už moc velká součást mého života.
Když budeš chodit všude pěšky, tak tě taky může nějaký pitomec sestřelit z chodníku. Což se mé známé jednou stalo. A pěšky chodí furt.

To s těma zrcátkama už dělám dávno.Věřím že jsem jich takhle pár převychoval..Angry

mony
#16 Vytisknout diskuzi
Zvažovali jste...
Přidané 21-05-2010 14:58

Člen

Příspěvek: 13
Založený: 21.05.10

Nejdřív vás všechny chci pozdravit, neb jsem se před chvíli zaregistrovala. Ale hlavně pro tobiga, drž se. Kamarád se z toho určitě dostane, musíš v to věřit a bude vás kolem sebe potřebovat. Pár hodně pomlácených lidí po bouračkách mi prošlo pod rukama a pokud měli vůli a podporu kamarádů a rodiny, tak se i celkem úspěšně vrátili do normálního života. Asi tak jak říká Klasika: Kde je vůle, je i cesta. To se mi hrozně moc líbí hlavně proto, že je to pravda. A přestat jezdit? Neznáme se, ale byl bys to ještě Ty?

tobig
#17 Vytisknout diskuzi
Zvažovali jste...
Přidané 22-05-2010 09:20
Člen

mony >> díky. flower

Dnes je to zase o kousek lepší.... pray

prezi
#18 Vytisknout diskuzi
Zvažovali jste...
Přidané 22-05-2010 09:24

Hlavní Administrátor

Příspěvek: 4048
Založený: 20.04.10

tobig napsal:
Dnes je to zase o kousek lepší.... pray

...to je dobře!

www.CENDURO.cz
refi
#19 Vytisknout diskuzi
Zvažovali jste...
Přidané 24-05-2010 11:04

Člen

qwert napsal:
Thymallus napsal:
refi napsal:

To s těma zrcátkama už dělám dávno.Věřím že jsem jich takhle pár převychoval..Angry

na tuhle převýchovu nevěřím. právě takový tzv. převychovanec může pak sypat popelníky z okna nebo dělat horší věci. chceš na cestách válku? Sad

refi.rajce.net
qwert
#20 Vytisknout diskuzi
Zvažovali jste...
Přidané 24-05-2010 14:08

Člen

No beztrestně jsem ho ujet nemohl nechat..Špatně by se mi spalo..

Přejít na fórum:
Přilášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapoměli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Cenduro
· Přidat k oblíbeným